Акустична система Sven SPS-619 Gold

Код товару: 561288
Немає в наявності
  • Інформація по SVEN SPS-619 Gold
  • Виробник: SVEN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SPS-619 Gold
  • Вага: 2.75 кг.
  • Короткий опис:

    дротове, 2.0, mini Jack 3.5 mm, Потужність, Вт - 20, деревина (MDF), 2.35 кг, комп'ютерні колонки

Опис SVEN SPS-619 Gold

Мультимедійна акустична система SPS -619 - оригінальне дизайнерське рішення для любителів музики !
Чорна глянсова поверхня і золотисті декоративні елементи на передніх панелях у поєднанні один з одним виглядають дуже вишукано і стильно. Навиваючи асоціацію з дорогоцінними експонатами і творами мистецтва на виставках , модель правомірно може претендувати на звання « прикраса інтер'єру».
SVEN SPS -619 втілили в собі все найнеобхідніше для озвучування фільмів , комп'ютерних ігор і прослуховування музичних треків на ПК. Компактний розмір дозволяє колонкам без сорому для користувача розташуватися на робочому столі поруч з монітором . Окремий високочастотний випромінювач дуже чисто відтворює всі відтінки вокалу , струнних інструментів , перкусії , при цьому регулятор тембру дозволяє коригувати насиченість високих частот , роблячи звук більш детальним .
Корпуси колонок виготовлені з дерева ( MDF) . Це дозволяє погасити різні звукові викривлення, пов'язані з фізичними законами поширення звукової хвилі в замкнутому просторі. У підсумку , звук стає чистішим і натуральніше .
Для зручності панель управління винесена на бічну стінку активної колонки . На ній розташовані регулятори рівня гучності системи , а також тембру ВЧ . Враховуючи комп'ютерну спрямованість акустики , на панелі дуже до речі виконаний роз'єм для підключення навушників.
Купивши SVEN SPS -619, Ви отримуєте не тільки прекрасне акустичне додаток зі зручним функціоналом до Вашого комп'ютера , але і дизайнерське прикраса Вашого інтер'єру.

Характеристики SVEN SPS-619 Gold

Тип колонки для комп'ютера
Також комп'ютерні колонки
Підключення дротове
Кількість каналів 2.0
Кількість полос 2
Мінімальна частота відтворення 70 Гц
Максимальна частота відтворення 22 кГц
Роз'єми mini Jack 3.5 mm
Тип акустичних колонок фронтальні
Потужність колонок, Вт 20
Живлення мережа
Матеріал корпусу деревина (MDF)
Вага 2.35 кг
Колір золотий