Пеленальна дошка Bertoni/Lorelli SOFT MAT 50*70 Pink (20029) Yzo Wireless Speaker grey

Код товару: 652110
Немає в наявності
  • Інформація по Bertoni/Lorelli 20029
  • Виробник: Bertoni/Lorelli
  • Країна-виробник: Болгарія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Yzo Wireless Speaker grey
  • Код виробника: 20029
  • Вага: 0.6 кг.
  • Габарити: 70x50x17 см.
  • Короткий опис:

    50 х 70 см

Опис Bertoni/Lorelli Yzo Wireless Speaker grey

Пеленальна дошка Bertoni / Lorelli SOFT MAT 50 * 70 Pink (20029)

Дитячий пеленатор Bertoni Soft Mat- створить комфортні умови для сповивання вашої дитини. Пеленатор м'який можна використовувати на комодах, які роблять його практичним і зручним для батьків. Покриття з ПВХ забезпечує його легку і швидку очистку. Він пропонується в ніжній кольоровій гамі з малюнками, що привертають увагу дітей.

Бічні сторони зі збільшеними бортиками для додаткового захисту. Усередині поролон, зовні миється. Основні переваги: ​​покриття ПВХ забезпечує його легку і швидку очистку виконані в ніжній кольоровій гамі з принтами виконаний в прямокутній формі з двома захисними бортами з м'якою основою може використовуватися на будь-яких стійких поверхнях з достатніми розмірами (в тому числі і на бортах ліжечка).

Продукція болгарського бренду Bertoni / Lorelli відома в Європі з 1995 року. Сьогодні це підприємство є одним з найпотужніших і безперервно розвиваються компаній з виробництва і продажу товарів для дітей, які експортуються в 16 країн Європейського союзу. Цю торгову марку люблять, їй довіряють і з задоволенням використовують для своїх малюків батьки, які цінують комфорт і зручність.

Якість, перевірена часом. Компанія DIDIS LTD створила торговельну марку BERTONI, яка давно служить зразком якості, функціональності, практичності і високої функціональності. З 2013 року компанія зробила новий виток у своєму розвитку, створивши нову лінійку виробів, що отримала назву Lorelli. Застосування нових технологій, інноваційного підходу до створення величезного переліку продукції для використання дітьми дозволило батькам купувати товари, здатні максимально допомогти малюкам покращувати їх світосприйняття, привертати увагу до яскравих, оригінальним предметів, а також оточити їх максимальною турботою і увагою.

До переваг дитячих товарів, що випускаються під брендом Bertoni / Lorelli, відносяться: сучасний дизайн виробів; привабливий зовнішній вигляд; величезний вибір дитячих товарів; практичність; висока функціональність; безпеку; прийнятна ціна. У кожний свій виріб компанія Bertoni вкладає душу і любов до своїх крихітним клієнтам, створюючи дуже привабливі предмети для їх сприйняття, в різних кольорах: універсальні дитячі коляски, прогулянкові коляски, столики для годування, ходунки, манежі, шезлонги, ліжечка-трансформери, крісла- гойдалки та інші вироби для малюків.

Характеристики Bertoni/Lorelli Yzo Wireless Speaker grey

Производитель Trust
Модель Yzo Wireless Speaker grey
Артикул 20029
Класс товара Портативные с аккумулятором
Цвет серый, чорний
Материал корпуса пластик
Номинальная мощность 4 Вт
Частотный диапазон нет данных
Дополнительно выход на наушники, беспроводные Bluetooth