Штанга для поточочного кріплення проектора KSL CMPR-EX120

Код товару: 350507
Немає в наявності
  • Інформація по KSL CMPR-EX120
  • Виробник: KSL
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: CMPR-EX120
  • Вага: 2 кг.
  • Короткий опис:

    Довжина - 120 см

Опис KSL CMPR-EX120

Штанга для поточочного кріплення проектора KSL CMPR-EX120

Штанга з'єднує стельову пластину кріплення і панель, на яку кріпиться проектор. У підлогою корпусі штанги передбачений кабель-канал. Штанга для кріплень - спеціальне виріб, який призначений для фіксації мультимедійних проекторів та іншого обладнання. Подібні вироби створюються з урахуванням сучасних вимог, зауважень та відгуків кінцевих користувачів, досвіду світових виробників техніки, а також інтерактивних і презентаційних рішень.

Штанга для поточочного кріплення проектора KSL CMPR-EX120 - це надійна штанга з кабельним каналом для стельового кронштейна проектора CMPR-2. Штанга - подовжувач використовується в разі, коли базового кронштейна недостатньо по висоті, використовується штанга необхідної довжини стикується з базовою 20 см. Стиковка KSL CMPR-EX120 відбувається дуже просто і без додаткового інструменту.

Організувати якісне дозвілля вдома цілком реально. Прекрасним вирішенням цього завдання може бути використання домашнього кінотеатру. Створити у себе вдома чарівну атмосферу кінозалу і насолоджуватися якісним зображенням і звуком в будь-який час допоможе установка проектора на стелю. Це сучасний пристрій впевнено зайняло місце у багатьох сферах життя.

Нікого не дивує використання проектора в школі чи університеті, при проведенні презентацій, виставок або навчальних курсів. Гідно оцінили переваги цієї апаратури організатори урочистостей, свят і вечірок. Якщо ви прийняли рішення влаштувати домашній кінотеатр, то перегляд фільмів, фото- і відеозаписів стане набагато зручніше. Пристрій не займає життєво важливий простір в приміщенні, його можна приховати за допомогою декору. А найголовніше - екран для проектора може бути розташований в будь-якій точці кімнати.

Характеристики KSL CMPR-EX120

Модель CMPR-EX120
Производитель KSL
Гарантия, мес 36