Блендер Vitek VT-3416 Black

Код товару: 690723
Немає в наявності
  • Інформація по VITEK VT-3416 Black
  • Виробник: VITEK
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: VT-3416 Black
  • Вага: 4 кг.
  • Габарити: 44x20x20 см.
  • Короткий опис:

    стаціонарний, 600 Вт, Ємність склянки - 1.5 л, з подрібнювачем, Ємність великого подрібнювача - 1500 мл, кількість швидкостей - 2, імпульсний режим - так, чорний, нержавіюча сталь

Опис VITEK VT-3416 Black


Блендер VITEK VT-3416 Black - це незамінний побутовий прилад, який стане найкращим помічником у виготовленні коктейлів, десертів і багато чого іншого. Завдяки ергономічному виконанню і модернізованому дизайну блендер отримав форму чаші. Настільний стаціонарний блендер від компанії VITEK дозволить швидко і якісно подрібнити або змішати інгредієнти для приготування найрізноманітніших страв. Оригінальні алкогольні і безалкогольні коктейлі, ароматні домашні оладки, ніжні крем-супи, різні соуси для заправки Ви зможете без зусиль приготувати з блендером VITEK VT-3416 Black.

Завдяки компактному ергономічному корпусу VITEK VT-3416 Black не займе багато місця на Вашій кухні. Нековзні ніжки гарантують стійкість при роботі на будь-яких поверхнях. Потужність 600 Вт і міцний матеріал корпусу дозволить в лічені хвилини розколоти лід для приготування улюблених напоїв. Для максимальної продуктивності і високої якості збивати продуктів чаша-блендер оснащений фірмою виробником потужним електричним приводом на Потужність 600 Вт. Така потужність дозволяє за максимально короткий проміжок часу при мінімальній витраті сил якісно збивати різні інгредієнти в коктейлі, десерти і т.д.

Ножі в пристрої виконані з високоякісного матеріалу, який дає можливість максимально довго ріжучої частини бути гострою. До того ж вони встановлені таким чином, що дозволяє швидко і без праці знімати їх для промивання і зберігання. Ємність змішування розрахована на обсяг в 1.5 літра і виконана з високоякісного скла, що дозволяє зберігати змішаний або збитий продукт тривалий час без ризику передчасного псування продуктів.

Характеристики VITEK VT-3416 Black

Також шукають для коктейлів
Ємність великого подрібнювача 1500 мл
Тип стаціонарний
Потужність 600 Вт
Ємність склянки 1.5 л
Подрібнювач з подрібнювачем
Насадки та ножі ніж для подрібнення
Склянки і інші ємності чаша для смузі
Кількість швидкостей 2
Імпульсний режим так
Матеріал ніжки блендера пластик
Матеріал корпусу скло+пластик
Функції подрібнення
Особливості протиковзкі ніжки
Колка льоду так
Колір чорний