Цифрова відеокамера Panasonic HC-VXF990EEK

Код товару: 745227
Немає в наявності
  • Інформація по PANASONIC HC-VXF990EEK
  • Виробник: PANASONIC
  • Країна-виробник: Малайзія
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: HC-VXF990EEK
  • Вага: 0.85 кг.
  • Габарити: 22x14x10 см.
  • Короткий опис:

    носій для запису - карта пам'яті, підтримка карт пам'яті - SD, SDHC, SDXC, роздільна здатність запису - 4K (3840 x 2160), матриця - 1/2.3", загальна кількість пікселів - 18.91 МП, оптичний зум - 20 x, інтерфейси - HDMI, USB, AV, WiFi, вхід для зовнішнього мікрофона, роз'єм для навушників, Колір - чорний, вага - 396 г

Опис PANASONIC HC-VXF990EEK

Цифрова відеокамера PANASONIC HC-VXF990EEK
Будь то фото або відео - об'єктив LEICA Dicomar дозволить зняти їх в захоплюючому якості 4K і отримати професійні результати за допомогою системи електронного видошукача (EVF) і функції «кіноефектів». Вам будуть доступні унікальні методи зйомки, які підтримують функцію  бездротової мультикамерами. У поєднанні з вбудованими можливостями зробити якісну зйомку побаченого так, як вами задумано, стало легше, ніж будь-коли. Зйомка відео у форматі 4К. Зафіксуйте всю красу природи за допомогою відеокамери і приголомшуючої роздільної здатності 4K. Створена для зйомки вражаючих кадрів вирішальних моментів життя c дозволом 4K і зйомки відео професійної якості. Зробити це тепер стало простіше, ніж коли-небудь, завдяки високошвидкісному і високоточного автофокусу реальному прориву до професійної 4K-зйомці для всіх, якого домоглася компанія Panasonic.

Похилий видошукач. Знімайте в будь-яких умовах і отримуйте необхідний вам якісний результат. Електронний видошукач (EVF) дозволить з легкістю знімати при яскравому денному світлі, допомагаючи зберегти правильне сприйняття. Механізм зсуву і нахилу забезпечить гнучкість для зйомки з різних положень, а знімний наглазник робить процес зйомки зручним для будь-якого очі. Об'єктив з просвітленої оптикою. Крім передачі чітких зображень, цей чудовий об'єктив LEICA Dicomar відображає невловимі відтінки і тони, ніж так славляться об'єктиви Leica, при мінімальних засвічення і ореолах. Точні сцени. За рахунок збільшеної швидкості зчитування під час запсі, просунутий 8 мегапіксельний BSI-сенсор ефективно пригнічує спотворення, щоб забезпечити точний рендеринг сцени.

Процесор Crystal Engine 4K. Високошвидкісний і продуктивний процесор Crystal Engine 4K, здатний швидко і точно обробляти масивний об'єм даних 4K, зменшуючи при цьому шуми. Бездротова мульти-камера. Насолоджуйтеся новим стилем зйомки, який дозволить вам додати ще більше емоцій в ваші фільми. Використовуючи Wi-Fi, ви можете підключити до трьох смартфонів і записувати відео з двох з них в доп. вікнах як картинка в картинці. Доп. вікна можна міняти місцями і переміщати їх положення на загальному екрані. Це дозволить знімати з різних кутів і точок огляду, щоб домогтися більш високого рівня емоційного впливу.

Характеристики PANASONIC HC-VXF990EEK

Основні
У напрямку напівпрофесійна
Тип носія Flash (карта пам'яті)
Підтримка HD ✔ 4K
Матриця
Розмір матриці 1/2.3"
До мегапікселів, млн. 18.91
Мегапікселів (відео) 16.1
8.29
Кількість мегапікселів (фото) 8.29 Мпікс
Максимальний розмір фотознімку 6784 x 3816
Тип матриці BSI MOS
Розподільна здатність відео 1920 x 1080
Об'єктив
Світлосила f/1.8 - f/3.6
Збільшення (оптичне / цифрове) 20/1500
Стабілізатор зображення ✔ HYBRID O.I.S.
Фокусна відстань 4.08 - 81.6
Діаметр фільтра 35 мм
Ручне фокусування
Видошукач
Наявність видошукача
Тип видошукача кольоровий
Наявність дисплея
Діагональ дисплея 3
Сенсорний дисплей
Зйомка
Мінімальна освітленість 2 люкс
Витримка 1/25 - 1/8000 с
Баланс білого авто
5 режимів
Формат звуку стерео Dolby Digital
AAC
Нічна зйомка
Функції
Можливості Wi-Fi модуль
Холодний черевик
Підтримка карт пам'яті Micro SD/SDHC/SDXC
Додатково
Роз'єми AV-вихід
Вихід на навушники
Stereo Minijack
micro HDMI
USB 2.0
Фізичні
Ємність аккумулятору 1940 мАг
Колір чорний
Розміри ( ШхВхГ ) 68x78x163
Вага 396 г