Аксесуар до радіокерованої моделі Walkera Модуль GPS для QR X350 PRO (QR X350 PRO-Z-09)

Код товару: 597949
Немає в наявності
  • Інформація по Walkera QR X350 PRO-Z-09
  • Виробник: Walkera
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Модуль GPS для QR X350 PRO
  • Код виробника: QR X350 PRO-Z-09
  • Вага: 0.05 кг.
  • Короткий опис:

    для квадрокоптера, GPS модуль

Опис Walkera Модуль GPS для QR X350 PRO

Модуль GPS для QR X350 PRO Walkera (QR X350 PRO-Z-09) ідеально підійде для заміни використаної частини моделі, яка вийшла з якихось причин з ладу або поліпшення технічних характеристик Вашої радіокерованої моделі. Модуль GPS для QR X350 PRO Walkera (QR X350 PRO-Z-09) призначений для квадрокоптера Walkera QR X350 PRO. Аксесуар виконаний з якісних матеріалів з використанням сучасних технологій, що забезпечує довгий термін служби і дозволить насолодитися управлінням Вашої моделі.

Встановлений модуль GPS дозволяє зберігати точне позиціонування і парити на місці в режимі утримання позиції. При простому натисканні кнопки або втраті сигналу уквадрокоптер автоматично повернеться назад і зробить посадку! Крім того, є і ручний режим для "спортивних" польотів, і бортова система подасть застережливий сигнал про зниження напруги, коли буде пора провести посадку.

Квадрокоптер Walkera QR X350 PRO - це новий мультикоптер , який підходить кожному, незалежно від досвіду. Він дозволяє зосередиться на самому процесі аерофотозйомки, а не витрачати час на виготовлення квадрокоптера своїми руками, настройку та програмування електроніки та інші технічні речі. Купивши цей квадрокоптер з підвісом для камери і апаратурою радіоуправління, Ви зможете приступити до відеозйомки в той же вечір.

Якщо з якоїсь причини ця деталь вийшла з ладу і її треба замінити, купуйте модуль GPS для QR X350 PRO Walkera (QR X350 PRO-Z-09) за нашою доступною ціною.

Характеристики Walkera Модуль GPS для QR X350 PRO

Назначение для квадрокоптера
Тип GPS модуль
Підходить для моделей Walkera
Комплектация 1 шт