Смартфон HUAWEI P9 (titanium grey) EVA-L19 titanium grey

Код товару: 747947
Немає в наявності
  • Інформація по Смартфон HUAWEI P9 (titanium grey) EVA-L19 titanium grey
  • Виробник:
  • Код виробника: EVA-L19 titanium grey
  • Короткий опис:

    OS Android 6.0 + EMUI 4.1; Восьмиядерный Hisilicon Kirin 955 (4 ядра 2.5 ГГц + 4 ядра 1.8 ГГц), ROM 32 Гб ,RAM 3 Гб microSD до 64 GB, 5.2” IPS емкостный, Multi-Touch, Разрешение: 1920 x 1080 пикселей, Основная камера, МП 2х 12 (Leica optics); Bluetooth, Wi-Fi, NFC, GPS, A-GPS, Glonass,BDS Артикул: 51090HGN

Опис Смартфон HUAWEI P9 (titanium grey) EVA-L19 titanium grey

У співпраці з Leica, Huawei встановлює нову планку в технологіях камер для смартфонів.

Huawei P9 - перший смартфон, створений у співпраці між Huawei і Leica, культова компанія-виробник фотокамер і оптики преміум-класу. Результат вражає - подвійна камера смартфона, має поліпшену яскравістю і чіткістю, відображені неперевершені кольорові і ч/б фотографії в істинному стилі Leica.


Зводимо дизайн на високий рівень

P9 є шедевром сучасного дизайну, ідеально поєднання 2.5D скла чудового класу і авіаційного алюмінію.


Нова епоха фотографії

Huawei Р9, об'єднує краще у своєму класі апаратне і програмне забезпечення, починаючи від оптичних лінз до датчиків, алгоритмів обробки зображень, збільшення можливостей користувачів для отримання зображень найвищої якості. Основа чудових фотографічних можливостей P9 - подвійна камера, здатна в повній мірі розкрити міць оптичних лінз компанії Leica. RGB-камера на Huawei Р9 спеціалізується на кольорі, в той час як монохромна камера показує чудовий рівень в деталях зображення. Дві основні камери Р9 працюють в тандемі, що дозволить користувачам створювати зображення з чудовими деталізацією, глибиною і кольором. P9 відрізняється і в умовах низької освітленості, оскільки конструкція подвійної камери дозволяє захопити більше світла і деталей.


Застосування гібридного фокусування (Hybrid Focus technology) компанії Huawei дозволяє P9 фіксувати зображення з чудовою швидкістю, точністю і стабільністю. Р9 підтримує фокусування камери на основі трьох методик - лазера, розрахунку глибини і контрасту - і автоматично вибирає той, який дає кращий результат в будь-якому середовищі. Функція широкоапертурних фотографії на Huawei P9 дає можливість користувачам експериментувати з інноваційними візуальними ефектами для створення унікальних зображень і контенту. P9 дозволяє легко змінити діафрагму камери для створення, наприклад, ефекту боке, зберігаючи при цьому головний об'єкт у фокусі.


Потужність і продуктивність

Huawei P9 оснащений тим рівнем потужності, зв'язку і швидкості, які сьогодні очікують від смартфонів навіть найвибагливіші користувачі. Смартфон має 5.2-дюймовий FHD-дисплей, а також новий 64-бітний ARM-процесор HiSilicon Kirin 955 з частотою до 2.5 ГГц. Акумулятор на 3000 мА*г забезпечує P9 тривалий час роботи. Використовуючи кращі можливості Huawei в області телекомунікацій, P9 пропонуються чудові функції, включаючи архітектуру віртуальної потрійної антени, призначену для користувачів, яким необхідно надійне і безперешкодне підключення до стільникового зв'язку та Wi-Fi мережі, перебуваючи в будь-якій точці світу. P9 стоїть на сторожі конфіденційності та інформаційної безпеки завдяки передової технології компанії Huawei - біометричного розпізнавання відбитків пальців. Вдосконалений датчик відбитків пальців дозволяє користувачам персоналізувати і захищати свої пристрої, значно знижуючи ймовірність шахрайського або випадкового доступу до пристрою. 

Характеристики Смартфон HUAWEI P9 (titanium grey) EVA-L19 titanium grey

Діагональ, дюйм 5.20
Глибина кольору 16.7 млн
Щільність пікселів, ppi 423
Тип матриці IPS
Дизайн екрану 2.5D
Матеріал екрану Corning Gorilla Glass 4
Кількість SIM-карт 2
Розмір SIM-карти Nano-Sim (або microSD-карта)
Стандарти зв'язку 4G (LTE), 3G (WCDMA/UMTS), 2G (EDGE), GSM
Процесор Hisilicon
Кількість ядер 8
Частота процесора, ГГц 2.5 + 1.8
Графічне ядро Mali-T880MP4
Обсяг оперативної пам'яті 3 ГБ
Обсяг вбудованої пам'яті 32 ГБ
Слот для карт пам`яті micro SD (до 64 ГБ)
Роздільна здатність 1920 х 1080
Діафрагма F2.4
Спалах Є, Немає
Автофокус Є, Немає
Стабілізація Немає
Запис відео Full HD (1920х1080) стереозвук
NFC Немає
IrDA Немає
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Bluetooth 4.2
Система навігації GPS, A-GPS, ГЛОНАСС, Beidou
Порти і роз'єми USB Type-C, Роз'єм 3.5 мм
Операційна система Android 6.х
Безпека Сканер відбитків пальців
Датчики Датчик Холла, Акселерометр, Гіроскоп, Освітлення, Наближення
Ємність, мА*г 3000.00
Швидка зарядка Немає
Бездротова зарядка Немає
Знімний акумулятор Немає
Матеріал корпусу Метал
Розміри, мм 145 х 70.9 х 6.95
Вага, г 144
Основний колір Сірий
Фронтальная камера, Мп 8.00
Основная камера, Мп 12.00
Частота процессора, ГГц 2.50
Особливості камери Подвійна основна камера
Артикул EVA-L19 titanium grey