Обігрівач Термия ЭВНА-2,0/230Н2(мбш)

Код товару: 777504
Немає в наявності
  • Інформація по Термия ЭВНА-2,0/230Н2(мбш)
  • Виробник: Термия
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: ЭВНА-2,0/230Н2(мбш)
  • Вага: 6.9 кг.
  • Габарити: 110x37x10 см.
  • Короткий опис:

    20 кв. м., 2000 Вт, механічне, настінний, захист від бризок води, 6.8 кг, білий, конвектор

Опис Термия ЭВНА-2,0/230Н2(мбш)


Настінні каплебризкозахищены електроконвектори «Термія» оснащені високоточною капілярним термостатом. Закритий нагрівальний елемент, подвійна електроізоляція корпусу обігрівачів забезпечує можливість підключення до розетки без заземлюючого контакту, безпека повсякденного використання у ванних, душових кімнатах або в приміщеннях з підвищеною вологістю. Можливість підлогової установки істотно розширює область застосування приладів. Електроконвектори настінні володіють підвищеним рівнем експлуатаційних характеристик, електричної безпеки і захисту від вологи. Передбачена можливість експлуатації у душових і ванних кімнатах або в приміщеннях з підвищеною вологістю.

Відмінною особливістю електроконвекторів «Термія» є інтенсивний обігрів приміщення, обумовлений спеціально розробленою конструкцією приладів, прискорює природну циркуляцію повітря в приміщенні із забезпеченням швидкого прогрівання приміщення по всьому об'єму. Високий ступінь економічності приладів досягнуто завдяки великій площі теплообміну і ефективному природному охолодженню повітряним потоком нагрівального елемента.

Електроконвектори «Термія» мають особливу конструкцію закритих нагрівальних елементів зі спеціальними ламелями з алюмінієвого сплаву, що забезпечують порівняно низьку температуру їх поверхні, тим самим виключаючи витрату кисню повітря, окислювальні процеси і термічний розклад органічного пилу. Електроконвектори можуть оснащуватися одним з двох типів нагрівальних елементів: оребренным або Х-подібним (позначається індексом х в дужках).

Застосування високоточних пристроїв регулювання та контролю температури (термостатування) приміщення, застосування матеріалів з високою тепловіддачею дозволили в електроконвекторах «Термія» виключити непродуктивні втрати тепла і досягти кращих у своєму класі величин витрат тепла 50-60 Вт/м2 (за умови стандартної теплоізоляції приміщення). Електроконвектори оснащені термостатом, що має спеціальний режим роботи Anti Frost, який дозволяє тривалий час підтримувати температуру в приміщенні на рівні +5 - +7 °З, чим виключається його заморожування (промерзання).

Відсутність у приладі (конструкції) рухомих деталей, продуманий дизайн корпусу і спеціальна конструкція нагрівачів дозволили повністю виключити шуми при роботі приладів. Порівняно низька в своєму класі виробів температура лицьової панелі, відсутність гострих кутів на корпусі приладу виключають можливе травмування в процесі експлуатації приладу. Пожежна безпека електроконвекторів гарантована вбудованим захистом від перегріву з автоматичним перезапуском.

Характеристики Термия ЭВНА-2,0/230Н2(мбш)

Тип конвектор
Площа обігріву 20 кв. м.
Потужність 2000 Вт
Нагрівальний елемент закритий
Тип управління механічне
Установка настінний
Термостат є
Особливості захист від бризок води
Габарити (В х Ш х Г), мм 1035 x 340 x 110 мм
Вага 6.8 кг
Колір білий
Тип обігрівача, для сінка конвектор