Обігрівач Bonjour CEG BL-Meca/M (2500W)

Код товару: 737664
Немає в наявності
  • Інформація по Bonjour CEG BL-Meca/M (2500W)
  • Виробник: Bonjour
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: CEG BL-Meca/M (2500W)
  • Вага: 7.25 кг.
  • Короткий опис:

    25 кв.м, 2500 Вт, механічне, настінний, захист від перегріву, захист від опіків, захист від бризок води, IP21, можливість використання у ванних кімнатах, 6.3 кг, білий, конвектор

Опис Bonjour CEG BL-Meca/M (2500W)

Обігрівач Bonjour CEG BL-Meca/M (2500W)

Якщо Ви шукаєте електрообігрівач, в якому використовується закритий нагрівальний елемент, зверніть увагу на нове покоління електричних конвекторів Bonjour CEG BL-Meca/M від Atlantic. Виробляються вони в Одесі на заводі «УкрАтлантик», що входить в групу французьких компаній Groupe Atlantic.

Безшумно функціонуючи, конвектори Atlantic CEG BL-Meca/M ідеальні для дитячих кімнат, віталень і спалень – тобто приміщень, де пересушене повітря небажане. Завдяки використанню технології Soft Air конвекторів Bonjour не спалюють кисень, тому вологість повітря в приміщенні не зменшується.

Електрообігрівачі Atlantic представленої моделі являються оптимальними у співвідношенні ціна/якість, а по технічному рівню відносяться до базових конвекторів з механічним управлінням. Пристрої, здатні прогрівати приміщення навіть з високими стелями.

Білий прямокутний корпус щільно притискається до стіни (глибина всього 78 мм!) і має закруглені кути. Конвектори Atlantic безпечні для дітей – нагрівання корпусу не перевищує 45°С, і ризик випадкових травм і опіків виключено!

Основні характеристики:
- Закритий нагрівальний елемент – гарантія безшумності, довговічності і безпеки.
- Можливість підключати без заземлення (II клас електроізоляції).
- Комфортне налаштування температури проводиться ергономічним поворотним термостатом, розміщеним над кнопкою включення, збоку.
- У комплекті є настінний кронштейн. При необхідності встановлення конвектора на опорах ніжки до нього можна замовити окремо.

Надійно захищені обігрівачі електричні Atlantic і від бризок, що летять з усіх боків (захист IP 24) – з їх допомогою можна обігрівати ванну кімнату або приміщення з надмірною вологістю повітря. Підключення до мережі 220В можна здійснювати без заземлення.

Характеристики Bonjour CEG BL-Meca/M (2500W)

Тип конвектор
Площа обігріву 25 кв.м
Потужність 2500 Вт
Нагрівальний елемент закритий
Тип управління механічне
Установка настінний
Термостат є
Особливості можливість використання у ванних кімнатах
Габарити (В х Ш х Г), мм 952 х 450 х 78 мм
Вага 6.3 кг
Колір білий
Тип обігрівача, для сінка конвектор
Також шукають з термостатом