Обігрівач Saturn ST-HT0481K Gray

Код товару: 774461
Немає в наявності
  • Інформація по SATURN ST-HT0481K Gray
  • Виробник: SATURN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ST-HT0481K Gray
  • Вага: 1.4 кг.
  • Габарити: 2x200x2 см.
  • Короткий опис:

    22 кв.м, 2000 Вт, механічне, підлоговий, настільний, термостат, світловий індикатор роботи, сірий

Опис SATURN ST-HT0481K Gray

Обігрівач SATURN ST-HT0481K Gray
Вдалим рішенням для швидкого обігріву приміщення до 22 кв.м стане тепловентилятор Saturn ST-HT0481K. Цей невеликий і простий прилад, з ергономічним дизайном і корпусом, виконаним з високоякісного термостійкого пластика, можна встановити на підлозі в будь-якому місці кімнати і при необхідності легко перемістити. Управління потужністю здійснюється за допомогою двох механічних регуляторів. Обігрівач Saturn ST-HT0481K може працювати в одному з 3-х режимів: 1 кВт, 2 кВт або без нагріву (в режимі вентиляції). Він оснащений вбудованим термостатом для автоматичної підтримки заданої температури в приміщенні, а для додаткового захисту і попередження раптового виходу з ладу передбачений захист від перегріву.

Компанія SATURN займається, в основному, виробництвом і реалізацією дрібної побутової техніки, під однойменною назвою торгової марки «Saturn». Вона бере свій початок з 1996 року в Чехії. Компанія «Saturn» успішно співпрацює з більш, ніж дев'ятьма десятками заводів, розташованих по всій Євразії. Найбільші і значущі заводи розташовуються в Туреччині, Китаї і Тайвані. На території України, у 2008 році «Saturn» відкриває підприємство з виробництва пральних напівавтоматичних машин. Дане спільне підприємство є єдиним подібним заводом по всій Європі.

Зараз в асортименті компанії налічується близько п'ятдесяти п'яти груп товарів, що складаються з великої та дрібної побутової техніки. Компанія славиться високою якістю продукції, що виготовляється. Честь і совість компанії «Saturn» виражається в тому, що вона надає два роки повної гарантії на будь-який продукт, який зійшов з її конвеєра. Продукція представлена ​​в оригінальному сучасному дизайні з високою функціональністю. За шістнадцять років існування, Чеська компанія «Saturn Home appliances» домоглася великих успіхів. Варто хоч один раз придбати продукцію цієї компанії, і Ви переконаєтеся, що вона стане для Вас воістину справжнім помічником в будинку.

Характеристики SATURN ST-HT0481K Gray

Виробник SATURN
Модель ST-HT0481K Gray
Артикул ST-HT0481K Gray
Тип тепловентилятор
Площа обігріву 22 кв.м
Потужність 2000 Вт
Нагрівальний елемент спіраль
Тип управління механічне
Установка підлоговий \n настільний
Особливості термостат \n світловий індикатор роботи
Колір сірий