Обігрівач Zanussi ZCH/C-2000 MR (ZCH/C-2000MR)

Код товару: 762734
Немає в наявності
  • Інформація по ZANUSSI ZCH/C-2000MR
  • Виробник: ZANUSSI
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: ZCH/C-2000 MR
  • Код виробника: ZCH/C-2000MR
  • Вага: 6.55 кг.
  • Габарити: 2x200x83 см.
  • Короткий опис:

    20 кв. м., 2000 Вт, механічне, підлоговий, настінний, захист від замерзання, захист від перегріву, автоматичне відключення при перекиданні, захист від бризок води, 5.3 кг, білий, конвектор

Опис ZANUSSI ZCH/C-2000 MR

Обігрівач ZANUSSI ZCH / C-2000 MR (ZCH / C-2000MR) - італійська надійність і якісні комплектуючі цілком вітають Вас в корпусі нового побутового електрообігрівача. Монолітний Х-подібний нагрівальний елемент, для моментального розігріву, безшумної роботи, не спалюючи кисень і пил, що дає власнику повну нішу комфорту у власному будинку. Комплектація моделі в серіях Forte Calore 2.0 дозволяє встановлювати їх не тільки на стіну, в будь-якому зручному місці Вашого будинку, а й на активну опору-ніжки, для постійного переміщення, щоб збільшити циркуляцію теплого повітря.

Конвектори серії Forte Calore - це стильні і функціональні. Прилад оснащений ефективним монолітним нагрівальним елементом «Potenziato doppio», який дозволяє швидко виходити на робочу температуру. Завдяки технології "Air Inflow" площа забору повітря збільшена, що робить обігрів більш ефективним. Можливість вибору потужності нагрівального елементу дозволить оптимізувати енерговитрати. Надійну роботу приладу забезпечує надточний термостат «Precisio», що дозволяє контролювати температуру з точністю до 0,1 ° С (для приладів електронним управлінням). Можливі два види установки для приладу: настінний або на підлогу (шасі для підлогової установки і кронштейн в комплекті).

Характеристики ZANUSSI ZCH/C-2000 MR

Основні характеристики
Тип Обігрівач
Установка для підлоги
Площа обігріву 25 кв.м
Потужність нагріву мін. 1 кВт
Потужність нагріву макс. 2 кВт
Управління механічне
Функціональність
Термостат
Додатково
Мобільність стаціонарна установка
Можливості Регулювання температури
Безпека
Захист від бризок води
Захист від перегріву
Відключення при перекиданні
Фізичні характеристики
Тип живлення електрика
Колір білий
Вага 5.15 кг
Габарити 830х400х95