Ігровий набір Just Cool Посуда (KF688)

Код товару: 780697
Немає в наявності
  • Інформація по Just Cool KF688
  • Виробник: Just Cool
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Посуда
  • Код виробника: KF688
  • Вага: 0.1 кг.
  • Короткий опис:

    стать - для дівчаток, від 3 років, Материал - пластик

Опис Just Cool Посуда

Ігровий набір Just Cool Посуд (KF688)


Іграшки виробництва української компанії Just cool - це найкраще, чим ви можете побалувати своїх малюків. Що важливо дітлахам? - Щоб іграшки були барвистими і функціональними. Що має значення для батьків при виборі дитячих розваг? - Якісне виконання і безпека. Компанії Just cool вдається задовольняти інтереси обох сторін: вироби цього виробника радують своїм відмінною якістю, оригінальним виконанням і функціональністю. Для їх виготовлення виробник використовує спеціальну екологічно чисту сировину.


Яскравий функціональний набір іграшкових посуду для чаювання для сюжетно-рольової гри. Всі елементи і деталі набору зроблені з нетоксичних матеріалів, тому повністю безпечні для дитини.

Набір іграшкової посуду виробництва Just Cool подарує вашій дитині незабутні враження від гри в імпровізовану кухню. Це прекрасний подарунок для дівчинки, яка тепер зможе готувати свої перші кулінарні шедеври для ляльок та інших іграшкових друзів. Приємний рожевий колір, безсумнівно, порадує дитину і їй захочеться якомога швидше приступити до приготування їжі. В набір входить все, що необхідно на будь-якій кухні. Сковорідка і каструлька закриваються кришкою. А широкий вибір столових приладів дозволить готувати страви будь-якої складності і консистенції. Готову страву можна подати на підносі. Комплект іграшкової посуду дозволить вашій доньці відчути себе справжньою господинею на кухні. Граючи, вона буде придумувати власні рецепти. Така гра не лише дозволить цікаво провести час, але і буде розвивати фантазію дитини. Не забудьте спробувати готову страву і похвалити свого маленького шеф-кухаря.

Рекомендовано для дітей у віці від 5 років.
Матеріал: пластик
Розмір упаковки 22 х 6 х 14 см

Характеристики Just Cool Посуда

Стать для дівчаток
Вікова група від 3 років
Материал пластик
Розміри упаковки 22 х 6 х 14 см