Мишка A4Tech N-301

Код товару: 574614
Немає в наявності
  • Інформація по A4tech N-301
  • Виробник: A4tech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: N-301
  • Вага: 0.173 кг.
  • Короткий опис:

    для ноутбука, для комп'ютера, USB, 1000 dpi, 3, Програмовані кнопки - є, 116 x 62 x 35 мм

Опис A4tech N-301

Мишка A4-tech N-301 - це компактна і надійна дротова комп'ютерна мишка від відомого тайванського виробника A4- tech. Завдяки новітній технології V -Track, мишка буде працювати на будь-яких нерівних і рельєфних поверхнях. Посилений оптичний промінь глибоко проникає в структуру поверхні, завдяки чому миша швидко і чітко працює на будь-яких покриттях.
Мишка оснащується двома стандартними кнопками і зручним сенсорним 4D-колесом. Колесо 4D -прокрутки дозволяє здійснювати вертикальну і горизонтальну прокрутку сторінок , що робить роботу з великими документами ще більш комфортною. Модель підтримує роздільну здатність 1000 dpi, що забезпечує оптимальну точність і ідеальний комфорт від використання мишки.
Функція " 8 в 1" дозволить зробити роботу за комп'ютером легкою і швидкою, призначте всі необхідні функції на праву кнопку миші. Залежно від напрямку руху руки вона може виконувати до 8 різних функцій , наприклад, «Збільшити / Зменшити» , «Прокрутка вліво / Прокрутка вправо» , «Копіювати /Вставити» і т.д. Для виконання вибраної команди треба провести мишею в заданому напрямі, утримуючи кнопку .
Симетрична форма миші підходить як для правої так і для лівої руки. Герметичне дно захищає всі внутрішні компоненти приладу від попадання вологи, пилу та сміття.

Характеристики A4tech N-301

Виробник
Вендор A4TECH
Модель N-301
Упаковка
Тип упаковки Retail
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 24x5x10
Загальні данні
Тип миші Стандартна
Роз'єм USB
Підключення Дротове
Тип сенсора Оптичний
Колесо прокрутки Є
Регулювання чутливості Немає
Зарядний пристрій Немає
Колір Чорний