Геймпад Speedlink TORID Gamepad - Wireless - for PC-PS3 (SL-6576-BK-02)

Код товару: 703044
Немає в наявності
  • Інформація по Speedlink SL-6576-BK-02
  • Виробник: Speedlink
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: TORID Gamepad - Wireless - for PC-PS3
  • Код виробника: SL-6576-BK-02
  • Вага: 0.412 кг.
  • Короткий опис:

    PC+PS3, Кнопок - 10, Вібрація - Вмонтований вібромотор, радіо інтерфейс, Колір - чорний

Опис Speedlink TORID Gamepad - Wireless - for PC-PS3

Геймпад Speedlink TORID Gamepad - Wireless - for PC-PS3 (SL-6576-BK-02)
Геймпад TORID відрізняється універсальністю використання. Його можна використовувати не тільки для гри в нові ігри - він підійде і для того, щоб ще разок пограти в класичні ігри: всього одного натискання кнопки достатньо для переходу між двома сучасними технологіями контролерів - XInput і DirectInput. Завдяки цій унікальній сумісності геймпад може працювати майже з усіма іграми.

Але це ще не все: якщо вам більше подобається грати на ігровій приставці, а не на ПК, просто підключіть геймпад TORID до PS3. С не вимагає великих зусиль точністю і комфортом, що не викликає втоми, ви досягнете повного контролю над віртуальними ігровими світами. Додайте до своїх відчуттів від гри вібрацію, ергономічно розташовані, прецизійні аналогові стіки і функцію Turbo для контрольованого швидкого вогню. Завдяки геймпад TORID ви в будь-який момент можете скористатися своїм тактичним перевагою.

Особливості: бездротовий геймпад для ПК і PS3; надійна радіотехнологія 2,4ГГц для радіусу дії до 8 м; технологія Dual Mode гарантує повну сумісність з практично всіма іграми Windows (перемикання між XInput і DirectInput); аналогові стіки і цифрова хрестовина управління з 8 напрямками з високою точністю; ергономічно розташований лівий стік для комфортної гри в аналогові гри; два аналогові тригера, два бампера і десять цифрових кнопок, включаючи "Start" і "Back"; подключаемая функція турбоогня; вбудований літієво-полімерний акумулятор на 600мА * ч до 10ч ігрового часу (час зарядки ок. 2-3ч); компактний приймач Nano-USB; інтенсивні вібраційні ефекти для реалістичних відчуттів у грі. FПрогумовані боки для поліпшення зручності і надійності; включаючи зарядний USB-кабель (100см).

Характеристики Speedlink TORID Gamepad - Wireless - for PC-PS3

Кількість кнопок 10
Платформа PC+PS3
Вібрація Вмонтований вібромотор
Підключення радіо інтерфейс
Колір чорний