Витяжка кухонна Jantar Eco 2 50 BR

Код товару: 660080
Немає в наявності
  • Інформація по JANTAR Eco 2 50 BR
  • Виробник: JANTAR
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Eco 2 50 BR
  • Вага: 4 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - купольна, 200 м3/год, 80 Вт, ширина корпусу - 50 см, - алюмінієвий, Матеріал корпусу - сталь, Лампи - 2х25 Вт, 47 Дб, 5 кг, коричневий

Опис JANTAR Eco 2 50 BR

Витяжка кухонна JANTAR Eco 2 50 BR

Кухонна витяжка - пристрій для очищення повітря від диму, продуктів згоряння, випарів, запахів та інших небажаних домішок, що утворюються при тепловій обробці продуктів, які накопичуються в обсязі кухні. У процесі приготування їжі виділяються різноманітні продукти горіння, які можуть негативно впливати на здоров'я людини. 

Перебування в приміщенні з високим вмістом у повітрі продуктів згоряння, випарів і канцерогенів може негативно позначатися на самопочутті і працездатності, призводить до швидкої стомлюваності і зниження концентрації уваги. Відсутності кухонної витяжки також впливає на стан приміщення, де готується їжа. Жири і кіптява осідають на стелі, стінах і фасаді кухонних меблів, скорочуючи термін її служби. Згідно з санітарними нормами, на кухні повинен дотримуватися 8-10-кратний щогодинний повітрообмін. 

Витяжки вловлюють дим, запахи і випаровування, що виходять від плити, перешкоджають їхньому поширенню по кухні і проникнення в суміжні приміщення. Побутові кухонні витяжки складаються з наступних основних частин: корпусу, вентиляційного агрегату, механічного або електронного пульта управління і жироуловлюючі фільтри. Деталі кухонних витяжок виготовляють з термічно стійких, корозійно-стійких і довговічних матеріалів. Корпус витяжки виготовляють з нержавіючої сталі, або покривають емаллю.

Характеристики JANTAR Eco 2 50 BR

Тип купольна
Продуктивність 200 м3/год
Потужність 80 Вт
Ширина корпусу 50 см
Фільтри алюмінієвий
Кількість швидкісних режимів 2
Матеріал корпусу сталь
Лампи 2х25 Вт
Рівень шуму 47 Дб
Вага 5 кг
Колір коричневий
Також шукають потужні