Мікрохвильова піч Ergo EM-2075

Код товару: 926285
Немає в наявності
  • Інформація по Ergo EM-2075
  • Виробник: Ergo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: EM-2075
  • Вага: 11.85 кг.
  • Габарити: 50x38x29 см.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайна (соло), окремостояча, об'єм - 20 літрів, потужність НВЧ - 700 Вт, тип керування - механічний, діаметр поворотного піддону - 245 мм, підсвічування камери, таймер, піднос що обертається, Ширина - 452 мм, Глибина - 348 мм, Висота - 262 мм, вага - 10.5 кг, білий

Опис Ergo EM-2075

Мікрохвильова піч ERGO EM-2075 - відмінний вибір для любителів практичних рішень в дизайні і функціоналі побутової техніки. Просте і зрозуміле механічне управління і повноцінний спектр всіх необхідних режимів перетворюють ERGO EM-2075 на незамінну помічницю кожної господині.

Внутрішній об'єм в 20 літрів при оптимальних габаритах, а також великий поворотний стіл діаметром 24,5 см відмінно підійде для розігріву і приготування страв в посуді будь-якого розміру. Стінки камери мікрохвильової печі покриті шаром екологічної та стійкою до високих температур емалі, яка відрізняється довговічністю експлуатації та простотою очищення.

Потужності в 700 Вт досить для точного контролю рівномірного розігріву і розморожування в 6 режимах. Запрограмуйте зручне для вас час роботи мікрохвильової печі ERGO EM-2075, використовуючи функцію таймера, і займайтеся своїми справами, а про готовність їжі вам повідомить сигнал відключення.

Мікрохвильова піч - це побутовий електроприлад, призначений для швидкого приготування або швидкого підігріву або приготування їжі, розморожування продуктів, а також використовується у виробничих цілях для розігріву деяких матеріалів, наприклад - клею. На відміну від класичних печей, розігрів продуктів в мікрохвильовій печі відбувається не з поверхні, а по всьому об'єму продукту, який містить полярні молекули (наприклад, води), так як радіохвилі проникають досить глибоко майже в усі харчові продукти. Це скорочує час розігріву продукту.

Продукти нагріваються під дією мікрохвиль приблизно так само, як нагріваються наші долоні, коли ми швидко трьом їх одна об одну. Подібність полягає і ще в одному: коли ми трьом шкіру однієї руки об шкіру інший, тепло проникає в глиб м'язової тканини. Так і мікрохвилі: вони працюють тільки у відносно невеликому поверхневому шарі їжі, не проникаючи всередину глибше, ніж на 1-3 см. Тому нагрівання продуктів відбувається за рахунок двох фізичних механізмів - прогріву мікрохвилями поверхневого шару і подальшого проникнення тепла в глибину продукту за рахунок теплопровідності .

Характеристики Ergo EM-2075

Тип звичайна (соло)
Спосіб установки окремостояча
Об'єм 20 літрів
Тип внутрішнього покриття емаль
Потужність НВЧ 700 Вт
Тип керування механічний
Тип відкриття дверцят ручка
Діаметр поворотного піддону 245 мм
Додатково таймер
Ширина 452 мм
Глибина 348 мм
Висота 262 мм
Вага 10.5 кг
Колір білий