Материнська плата ASRock Q1900M

Код товару: 602892
Немає в наявності
  • Інформація по ASRock Q1900M
  • Виробник: ASRock
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: Q1900M
  • Вага: 0.7 кг.
  • Габарити: 6x21x28 см.
  • Короткий опис:

    Soc - З вбудованним процесором, SOC, DDR3, Максимальний об'єм оперативної пам'яті - 16 ГБ, Зовнішні - 1 x VGA, 1 x RJ45, 3 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 2 x PS/2, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 3 x Audio, Внутрішні - 1 x TPM, 2 x Sata 3.0 Gb/s, ATX

Опис ASRock Q1900M

Чотирьохядерний процесор Intel Quad-Core J1900
Процесор Intel J1900 - це підвищена продуктивність, низька витрата енергії і нові можливості мультимедіа, які підвищать якість роботи комп "ютера.
Краща материнська плата для збірки міні-ПК
Ця материнська плата Micro ATX з чотирьохядерним процесором Intel Quad-Core J1900 пропонує хороші можливості розширення, стабільну продуктивність і кілька варіантів виведення відео. Чудова апаратна конфігурація і підтримка програмним забезпеченням роблять цю плату ідеальним вибором для офісних завдань, ігор, відео та музики. ASRock пропонує вам кращу материнську плату для складання свого міні-ПК.
Формат Micro-ATX
На відміну від інших плат формату mini ITX, ця материнська плата відразу спроектована під форм-фактор Micro ATX і тому пропонує більше можливостей при виборі корпусу. Продумана конструкція, широкі можливості розширення і наявність необхідних портів для виведення відео вигідно відрізняють цю материнську плату формату ATX від конкурентів.
Підтримка модулів DDR3 LONG DIMM
Компанія ASRock знімає обмеження платформи і додає на цю материнську плату два стандартних слота для модулів пам "яті DDR3 Dual Channel Long DIMM! У порівнянні зі звичайними слотами SO-DIMM, слоти Long DIMM дозволяють вибирати будь-які модулі DRAM і відкривають широкий потенціал для модернізації системи в майбутньому.
Безшумне охолодження
CPU охолоджується спеціальним радіатором, який забезпечує інтенсивне розсіювання тепла. Завдяки відсутності зайвих вентиляторів ця материнська плата ASRock дозволяє створити по-справжньому тихий комп "ютер.
3 відеовиходи
На борту є три найпоширеніших відеовиходи: VGA + DVI + HDMI! Крім того, порт HDMI підтримує вивід відео в форматі Full HD 1080p Blu-ray (BD).
Модулі пам "яті стандартної і зниженої напруги
На відміну від інших плат, які підтримують тільки модулі пам "яті DDR3 зниженої напруги, ця материнська плата підтримує також і модулі стандартної напруги, що дає ще більше можливостей по використанню DRAM.
Захист від перенапруги
Деякі компоненти материнської плати особливо чутливі до перепадів напруги, і надлишковий струм на них може привести до миттєвого збою всієї системи. Технологія ASRock Full Spike Protection надійно захищає ці компоненти материнської плати від раптових стрибків напруги.
Твердотільні конденсатори
Для збірки кращих материнських плат компанія ASRock вибирає тільки високоякісні матеріали, і тому дана материнська плата на 100% оснащена твердотільними конденсаторами. Такі конденсатори дуже надійні в роботі і забезпечують стабільну продуктивність.
High Density Glass Fabric PCB
Можливо, ви ще не замислювалися над тим, що ваш комп "ютер дуже боїться води, вологи і будь-яких її проявів. Відсутність прямого контакту з водою ще нічого не означає - невидима надмірна волога повільно і непомітно знищує вашу материнську плату. Звичайно, від вологи ваша плата не розтане, але вона просто вийде з ладу від короткого замикання. На щастя, компанія ASRock розробила нову конструкцію (High Density Glass Fabric PCB), в якій зменшено зазори між друкованими платами, що забезпечує додатковий захист від короткого замикання, що викликається вологістю.
5.1 під HD Audio
Підтримка високоякісного 5.1-канального аудіо дозволяє зануритися в світ реалістичних звукових спецефектів в іграх або при відтворенні мультимедійного контенту.
Перезавантаження в UEFI
Функція Fast Boot завантажує комп "ютер настільки швидко, що у користувачів немає можливості увійти в UEFI під час показу повідомлень POST. Технологія ASRock Restart to UEFI дозволяє автоматично завантажувати UEFI при наступному включенні або перезавантаженні комп "ютера. Призначена для тих, кому доводиться часто заходити в налаштування UEFI.

Характеристики ASRock Q1900M

Основні
У напрямку для дому/офісу
Форм-фактор micro-ATX
Процесор
Для процесорів Intel
Тип підключення з вбудованим процесором Intel
Вбудований процесор ✔ 2 ГГц
Модель вбудованого процесора Intel Celeron J1900
Чіпсет
BIOS Ami
UEFI BIOS
Оперативна пам'ять
Тип роз'єму DDR3
DDR3 2 слоти
Кількість слотів 2 слота
Режим роботи 2-х канальний
Максимальна тактова частота 1333 МГц
Максимальний обсяг пам'яті 16 ГБ
Параметри відео
Вихід D-Sub (VGA)
Вихід DVI DVI-D
Вихід HDMI
Параметри аудіо
Аудіочіп ALC662VC
Звук 5.1
Роз'ємів 3.5 мм (mini-Jack) 3 шт
Підключення накопичувачів
Інтерфейс підключення SATA 2
SATA 2 (3 Гбіт / с) 2 портів
Мережеві інтерфейси
LAN (RJ-45) 10/100/1000 Мбіт/с
Кількість LAN-портів 1
Модель LAN-контролера Realtek RTL8111GR
Роз`єми підключення
USB 2.0 3 шт
USB 2 шт
PS/2 2 шт
USB 3.0 1 шт
Фізичні
Роз'ємів живлення кулерів 2 шт
Основний роз'єм живлення 24-контактний
Живлення процесора 8-контактне