Об'єктив Canon EF 50mm f/1.4 USM (2515A012)

Код товару: 101556
Немає в наявності
  • Інформація по Canon 2515A012
  • Виробник: Canon
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: EF 50mm f/1.4 USM
  • Код виробника: 2515A012
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 12x11x10 см.
  • Короткий опис:

    Canon, Canon EF, без стабілізації зображення, ручна, автоматична, ультразвуковий привід, 0.45, 50, 50, постійна, Мінімальна діафрагма - f/22, Максимальна діафрагма - f/1.4, 58

Опис Canon EF 50mm f/1.4 USM

Светосильный об'єктив Canon EF 50mm F1.4 USM (2515A012) - необхідний інструмент кожного фотографа. Майже до досконалості відпрацьований за десятки років існування, він дозволяє робити найбільш виразні, такі, що відповідають сприйняттю людським оком знімки. Компактність легкість і чудова якість зображення доповнюють достоїнства цього об'єктиву. Дві лінзи, зроблені з оптичного скла з високим коефіцієнтом заломлення, дозволяють скоректувати астигматизм.

Навіть при повністю відкритій діафрагмі зображення вражає своєю різкістю і відсутністю відблисків. Вже попередники цього об'єктиву, що випускалися в неавтофокусном варіанті, були відомі своєю відмінною якістю. У цьому ж найбільш відомому і дуже популярному об'єктиві серії EF вдалося в ще більшій мірі підвищити характеристики зображення і, що дуже важливо практично, забезпечити правильне перенесення кольорів. Додатковою гідністю об'єктиву є і звична для ока природна передача деталей фону, що проявляється при великих, виставкових форматах.

У об'єктиві Canon EF 50mm F1.4 USM (2515A012) використовується ультразвуковий мотор USM, що забезпечує швидке безшумне фокусування, а спеціальний механізм (FT-M) дозволяє оперативно перейти на ручне фокусування. По суті справи цей об'єктив є одним з кращих як для майстра так і для любителя. Швидше навіть для майстра він є найпереважнішим серед усієї лінійки оптики EF, оскільки до його оптичних і конструктивних достоїнств додається стандартна точка зору що забезпечує для усіх сюжетів найбільш правильну природну для людського ока перспективу. Такий об'єктив підходить і для початкуючого фотографа оскільки гарантований їм успіх перших знімків є прекрасним стимулом для активнішого і творчого освоєння фотографії як в її технічній, так і в творчій частині.

Характеристики Canon EF 50mm f/1.4 USM

Категорія Фікс-об'єктиви
Тип об'єктива портретний
Сумісність c фотокамерами Canon
Тип байонету Canon EF
Система оптичної стабілізації без стабілізації зображення
Фокусування ручна
Привід автофокусування ультразвуковий привід
Мінімальна дистанція фокусування, м 0.45
Фокусна відстань min, мм 50
Фокусна відстань max, мм 50
Тип діафрагми постійна
Мінімальна діафрагма f/22
К-ть пелюсток діафрагми 8
Максимальна діафрагма f/1.4
Конструкція (елементів / груп) 7/6
Кут поля зору, градусів 46
Тип бленди ES-71II
Діаметр світлофільтру, мм 58
Діаметр, мм 74
Довжина max, мм 51
Вага, г 290