USB флеш накопичувач Team 64GB C143 Brown USB 3.0 (TC143364GN01)

Код товару: 667447
Немає в наявності
  • Інформація по Team TC143364GN01
  • Виробник: Team
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: 64GB C143 Brown USB 3.0
  • Код виробника: TC143364GN01
  • Вага: 0.05 кг.
  • Габарити: 12x10x1 см.
  • Короткий опис:

    64 Gb, USB 3.0, Читання - 90 Мбайт/сек, Запис - 20 Мбайт/сек, пластик/метал, 15 г, поворотний ковпачок

Опис Team 64GB C143 Brown USB 3.0

Мінімалістична краса - виступаючі смужки і лінія, що підіймається посередині
TEAMGROUP C143 надає особливого значення матеріалу і чистим кольорам, в дизайні корпусу використовується мінімалістичний стиль. Рельєфні смужки і лінія, що підіймається збільшують поверхню зіткнення, скорочуючи ризик того, що продукт випаде з рук, і продовжуючи довговічність пристрою.
Поєднання естетики і практичності дозволять TEAMGROUP 143 непомітно стати частиною повсякденного життя користувачів.
Плавно обертається ковпачок поліпшує тактильні відчуття плавно обертається ковпачок
TEAMGROUP C143 захищає одночасно USB - роз'єм і пластмасовий корпус, а також запобігає падінню ковпачка. Неоднорідний матеріал стимулює тактильну пам'ять, можливість обертання на 360 ° додає задоволення від перебирання на пальцях.
Ковпачок, що плавно обертається TEAMGROUP C143 захищає одночасно USB-роз"єм і пластмасовий корпус, а також запобігає падінню ковпачка. Неоднорідний матеріал стимулює тактильну пам"ять, можливість обертання на 360° додає задоволення від перебирання на пальцях.
Бітональний в поєднанні з нержавіючої сталлю
Ковпачок, що обертається TEAMGROUP C143 в поєднанні з шести ступінчастою обробкою нержавіючої сталі надає більш витончений зовнішній вигляд. Нержавіюча сталь має стійкість до корозії і ерозії і володіє чудовою пластичністю, будучи прекрасним матеріалом для нанесення лазерного гравірування і демонструючи відмінну якість ексклюзивного продукту.
Матеріал корпусу і нержавіюча сталь утворюють ідеальне поєднання, різке відмінність матеріалів створюють візуальну бітональний, естетичний конфлікт є виразом стилю яппі.
Продуманий отвір для кріплення на кільці для ключів
Отвір на обертовому корпусі з нержавіючої сталі дозволяє споживачам повісити пристрій на кільце для ключів або сумку, підкреслюючи індивідуальний стиль і додаючи зручність.
Відповідність міжнародним вимогам безпеки
TEAMGROUP C143 має сертифікати CE, FCС, BSMI і RoHS і відповідає міжнародним вимогам безпеки. У дизайні упаковки TEAMGROUP C143 використовується блістер в картонній оболонці, при цьому акцент робиться на «скорочення використання блістерних упаковок і ПЕТ пластмаси», «використання паперу і придатної для переробки сировини» та «економне використання пакувальних матеріалів і скорочення витрат на перевезення», зменшення змісту пластика c 70% до 10%, скорочення витрачання матеріалів і вторинне використання придатної для утилізації сировини.

Характеристики Team 64GB C143 Brown USB 3.0

Тип Високошвидкісні
Об'єм пам'яті 64 Gb
Інтерфейс USB 3.0
Максимальня швидкість читання 90 Мбайт/сек
Максимальна швидкість запису 20 Мбайт/сек
Матеріал корпусу пластик/метал
Фізичні розміри 53.8 x 18 x 9.7 мм
Вага 15 г
Колір коричневий
Додатково поворотний ковпачок