Маршрутизатор ASUS RT-AC51U

Код товару: 663086
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS RT-AC51U
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RT-AC51U
  • Вага: 0.6 кг.
  • Габарити: 28x21x6 см.
  • Короткий опис:

    a (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), n (до 300 Мбіт/с), ac (до 433 Мбіт/с), 2.4 / 5 ГГц, незйомні + внутрішні, Антен - 3, WPA, WPA2, WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA2-ENT, 10/100BASE-TX Ethernet, LAN - 4, USB, фільтрація MAC-адрес, фільтрація вмісту URL, фільтрація IP-адрес, демілітаризована зона (DMZ), VPN - так

Опис ASUS RT-AC51U

Маршрутизатор нового покоління
Компанія ASUS представляє недорогий дводіапазонний маршрутизатор RT - AC51U. Він забезпечує прекрасну швидкість передачі даних по безпровідній мережі: до 300 Мбіт/с в діапазоні 2,4 ГГц і до 433 Мбіт/с в діапазоні 5 ГГц.

Завдяки багатофункціональному роз’єму USB до маршрутизатора RT - AC51U можна підключати різні пристрої і значно розширити його функціональність. Наприклад, підключивши до USB- порту маршрутизатора зовнішній накопичувач, і активувавши функцію ASUS AiCloud, ви можете перетворити його на хмарне сховище даних. RT - AC51U можна також настроїти для організації мережевого друку, підключивши до його USB- порту принтер. Маршрутизатор підтримує також USB- модеми 3G/4G для розгортання резервного каналу передачі даних. Крім того, USB- порт можна використати для заряджання мобільних гаджетів.

Для управління усіма функціями маршрутизатора служить зручний і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс ASUSWRT. До числа його можливостей входить швидке налаштування мережі, моніторинг інтернет-трафіку, організація декількох безпровідних мереж і VPN- доступу.

Високошвидкісний маршрутизатор
RT - AC51U - дводіапазонний безпровідною маршрутизатор, який підтримує швидкість передачі даних 433 Мбіт/с в діапазоні 5 ГГц і 300 Мбіт/с, - в діапазоні 2,4 ГГц. Він вже зараз дає можливість усім користувачам насолодитися перевагами нової технології, яку відносять до п’ятого покоління безпровідних засобів комунікації.

PCE - AC68
Підтримка двох частотних діапазонів
Завдяки можливості одночасної роботи в двох частотних діапазонах (2,4 і 5 ГГц) із швидкістю 300 Мбіт/с і 433 Мбіт/с, відповідно, RT - AC51U забезпечує загальну швидкість передачі даних по безпровідній мережі на рівні 733 Мбіт/с.

Збільшена зона дії
RT - AC51U може похвастати збільшеним радіусом дії безпровідного модуля, що сприяє стабільній передачі даних і усуненню "мертвих зон".

Характеристики ASUS RT-AC51U

Основні
Тип точка доступу
маршрутизатор
Тип модему зовнішній
Інтерфейс USB
Бездротова мережа
Стандарт зв'язку IEEE 802.11 b
g
n
ac
a
Тип антени зовнішня/фіксована
Кількість антен 2 шт
Захист інформації WPS
фільтрація MAC-адрес
WPA2-PSK
WPA-PSK
WPA-Enterprise
WPA2-Enterprise
64-bit / 128-bit WEP
Radius з 802.1x
Діапазон частот 2.4 ГГц
5 ГГц
Мережеве управління
Віддалене управління IPSec Pass-Through
L2TP Pass-Through
PPTP VPN сервер
OpenVPN сервер
OpenVPN клієнт
Підтримка VPN
Дротова мережа
Вхідний інтерфейс ( WAN ) PPPoE
Static IP
Automatic IP
PPTP
L2TP
Кількість LAN портів (RJ-45) 1 шт
Підтримувані протоколи IPv4
IPv6
Додатково
Особливості Диспетчер трафіку: QoS і управління смугою пропускання
Додаткові сервіси: персональний хмарний сервіс AiCloud, FTP і Samba файловий сервер, принт-сервер, підтримка USB 3G-модемів, вбудований Download Master, медіа-сервер
Додаткові можливості Wi-Fi: вкл / викл. радіомодулів, IGMP Snooping, бездротовий планувальник
Додаткові можливості доступу: перемикач портів, переадресація (форвардного) портів, DMZ, DDNS, проходження через NAT з'єднань PPTP, L2TP, IPSec, RTSP, H.323, SIP та ретрансляція PPPoE
Вбудовані мережеві утиліти: ping, traceroute, nslookup, netstat, Wake-on-LAN
Діагностика: графічна карта мережі
Гостьові мережі: 2.4 GHz x 3, 5 GHz x 3
Комплектація Кабель RJ-45
Компакт-диск з матеріалами
Блок живлення 12 В
Коротка інструкція
Гарантійний талон
маршрутизатор
Фізичні
Габарити 189 x 129 x 36
Вага 270 г