Комутатор мережевий D-Link DES-1008P

Код товару: 108943
Є в наявності
2430 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 2430грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по D-Link DES-1008P
  • Виробник: D-Link
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: DES-1008P
  • Вага: 1.3 кг.
  • Габарити: 27x21x7 см.
  • Короткий опис:

    некерований, настільний/в стійку, Портів - 8, Fast Ethernet, Комутація - 1.6 Гбіт/с, МАС - 1000 адрес, Робота - від 0˚ до 40˚ C, Зберігання - від -10˚ до 70˚ C, Ш - 171 мм, Г - 98 мм, В - 29 мм, 0.45 кг, 4xPoE (15.4W на порт)

Опис D-Link DES-1008P

8-портовий комутатор D-Link DES-1008P з 4 портами PoE дозволяє користувачам легко підключати та подавати живлення через Ethernet (PoE) на такі пристрої як бездротові точки доступу (ТД), IP-камери або IP-телефони. Комутатор також дозволяє підключати до мережі додаткові пристрої Ethernet, наприклад, комп’ютери, принтери та мережеві сховища даних (NAS). Розроблений спеціально для домашніх користувачів та малого бізнесу цей компактний комутатор РоЕ працює безшумно, що дозволяє помістити його практично в будь-якій кімнаті або офісі.

Power over Ethernet
4 порти комутатора DES-1008P підтримують стандарт IEEE 802.3af PoE. Кожен порт PoE подає живлення потужністю до 15,4 Вт при загальному бюджеті 58 Вт комутатора, що дозволяє користувачам підключати до DES-1008P пристрої, сумісні зі стандартом 802.3af. Це дозволяє розміщувати обладнання у важкодоступних місцях незалежно від розташування електричних розеток та мінімізувати прокладання кабелю. Якщо пристрій не підтримує PoE, використовуйте адаптер DWL-P50, за допомогою якого можна перетворити будь-який Ethernet-порт на порт з підтримкою PoE.

Висока продуктивність
Установка комутатора DES-1008P виконується швидко і легко, оскільки він не потребує настроювання. Підтримка автоматичного визначення полярності MDI/MDIX на всіх портах унеможливлює використання кросових кабелів при підключенні до іншого комутатора або концентратора. Функція автоузгодження на кожному порту дозволяє визначити швидкість підключення до мережного пристрою (10 або 100 Мбіт/с) та виконати інтелектуальне налаштування для отримання оптимальної сумісності та продуктивності. Комутатор DES-1008P оснащений пасивною системою охолодження, що забезпечує безшумну роботу. DES-1008P також оснащений індикаторами діагностики, які відображають статус та активність з’єднання, дозволяючи швидко виявити та вирішити проблеми, що виникають у мережі. Поєднуючи переваги використання технології PoE, високу продуктивність і простоту експлуатації, даний некерований комутатор стане відмінним вибором для підключення PoE-сумісних пристроїв до мережі підприємства малого бізнесу або будинку.

Проста установка
Завдяки підтримці технології Plug-and-Play комутатор не потребує налаштування, таким чином установка виконується легко та просто. Однак, можливо, потрібно буде підключити кілька комп’ютерів, отримати спільний доступ до файлів, музики і відео або взяти участь в онлайн-іграх з кількома гравцями. Для отримання детальної інформації про це відвідайте веб-сайт D-Link. Тут можна знайти відповіді на запитання або завантажити оновлення. Також можна отримати допомогу, зв’язавшись із службою технічної підтримки D-Link.

Компактний розмір та безшумна робота
Стильний дизайн та компактні розміри корпусу дозволяють розмістити комутатор практично у будь-якому місці. Роз’єм живлення та порти знаходяться на задній панелі комутатора, що дозволяє акуратно приховати кабелі та уникнути незручностей. Комутатор DES-1008P оснащений пасивною системою охолодження, завдяки якій забезпечує безшумну роботу. Комутатор зберігає ефективну працездатність, дозволяючи дивитися потокове відео без затримок або переглядати Web-сторінки.

Характеристики D-Link DES-1008P

Форм-фактор настільний/в стійку
Вимоги PoE PoE 802.3af (PSE) до 15.4 Вт на порт
Середовище передачі даних 10BASE-T: неекранована вита пара катерогій 3, 4, 5
Метод передачі Store-and-Forward (зберігання і передача)
Можливість віддаленого управління некерований
Комутаційна здатність 1.6 Гбіт/с
Розмір таблиці МАС-адрес 1000 адрес
Буфер пакетів 0.096 Мб
Автовизначення MDI/MDIX так
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбіт/с)
Cертифікація VCCI
Системні вимоги Windows XP
Діапазон вологості (робота) від 5% до 90% без конденсату
Кількість вентиляторів без вентилятора
Блок живлення зовнішній
Споживана потужність (максимальна) 62.3 Вт
Ширина 171 мм
Висота 29 мм
Глибина 98 мм
Вага 0.45 кг
Корпус Металевий
Кількість PoE+ портів 4xPoE (15.4W на порт)
Кількість LAN портів 8x10/100TX
Також шукають з підтримкою PoE
Тип некерований
Порти Fast Ethernet
Кількість портів 8
Живлення 100-240 В
Робоча температура від 0˚ до 40˚ C
Температура зберігання від -10˚ до 70˚ C