USB флеш накопичувач Goodram 64GB UPO3 Point USB 3.0 (UPO3-0640S0R11)

Код товару: 783986
Під замовлення
401 Грн
  • Інформація по Goodram UPO3-0640S0R11
  • Виробник: Goodram
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: 64GB UPO3 Point USB 3.0
  • Код виробника: UPO3-0640S0R11
  • Вага: 0.012 кг.
  • Габарити: 103x123x11 см.
  • Короткий опис:

    64 Gb, USB 3.0, Читання - 60 Мбайт/сек, Запис - 20 Мбайт/сек, метал, 3 г, вушко для кріплення до брелока, ударостійка

Опис Goodram 64GB UPO3 Point USB 3.0

Флеш пам'ять Goodram Upo3 рекомендується тим, хто цінує практичні переваги пам'яті USB. Цей невеликий, усього 2 см у довжину, зручний носій для носіння і зберігання даних. Металева, цілісна конструкція корпусу відрізняється оригінальним і позачасовим дизайном. Застосовувана технологія COB (Chip On Board) забезпечує більшу стійкість, захищаючи дані, які зберігаються в пам'яті носія, а сучасний інтерфейс USB 3.0 дозволяє швидку передачу даних і миттєво переносити улюблений фільм, фотографії або важливі презентації.


Міцність для активних

У пам'яті Goodram Upo3 використана технологія COB (Chip On Board) - кремнієві чіпи систем пам'яті та контролер установлені на загальній друкованій платі, після чого вся система залита спеціальною смолою. Завдяки цьому, крім невеликих розмірів і ваги, пам'ять придбала додаткові важливі переваги: ​​водонепроникність і ударостійкість, які забезпечують ще більший комфорт для користувача. У силу цього даний USB-флеш-накопичувач рекомендується, насамперед, усім активним людям, які цінують практичні переваги носіїв.


Спроектовано для використання в мобільних пристроях

Накопичувач ідеально підходить для використання в сучасних ультрабуках. Його невеликі розміри роблять його практично невидимим при встановленні в порт USB, він не заважає і його не потрібно щоразу виймати з пристрою. Дуже хороші параметри пам'яті задовольнять потреби навіть найвимогливіших користувачів.


Висока продуктивність завдяки USB 3.0

Флеш-накопичувач Goodram Upo3 оснащений сучасним інтерфейсом USB 3.0, що дозволило значно збільшити швидкість роботи порівняно з попередніми рішеннями. Завдяки передачі зі швидкістю до 60 Мб/с економиться час. Ви можете зробити набагато більше, без зайвого очікування на копіювання файлів. Пам'яттю можна користуватися як у пристроях, оснащених як портом USB 3.0, так і старими версіями роз'єму USB. Накопичувач має зворотну сумісність з USB 2.0, однак лише пристрій, що підтримує інтерфейс USB 3.0 дозволить вам повною мірою насолодитися високою швидкістю передачі.


Завжди з вами

Сучасний дизайн Goodram Upo3 дозволяє використовувати цей USB-флеш-накопичувач в якості брелка для ключів, а отвір спеціальної форми дозволяє легко прикріпити його до шнурка. Завдяки цьому ви можете швидко поділитися з близькими фотографіями, улюбленими фільмами або музикою, а важливі документи або презентації ви завжди будете мати при собі.


Підвищена міцність завдяки металевому корпусу

Металевий, міцний корпус Goodram Upo3 відрізняється оригінальним і сучасним дизайном, а також забезпечує більшу стійкість до пошкоджень і захищає дані, що зберігаються на носії. Відсутність ковпачка дозволяє вам увесь час насолоджуватися виглядом і функціональністю пам'яті. 

Характеристики Goodram 64GB UPO3 Point USB 3.0

Матеріал корпуса Метал
Габарити 12.3 x 20.7 x 4.6 мм
Габарити упаковки 103 x 123 x 10 мм
Вага 0.003 кг
Вага з упаковкою 0.004 кг
Виробник GoodRam
Об'єм пам'яті, ГБ 64
Максимальна швидкість читання, МБ/с 20
Максимальна швидкість запису, МБ/с 60
Інтерфейс USB 3.0
Колір сріблястий
Артикул UPO3-0640S0R11