3D-принтер Neor Junior

Код товару: 1065654
Немає в наявності
  • Інформація по Neor Junior
  • Виробник: Neor
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Junior
  • Вага: 5.5 кг.
  • Габарити: 44x31x30 см.
  • Короткий опис:

    Технологія друку - моделювання методом наплавлення (FDM/FFF), кількість друкуючих головок - 1, область побудови - 100 х 105 х 100 мм, матеріал для друку - PLA-пластик, інтерфейси - Wi-Fi, Micro SD

Опис Neor Junior

Компактний пристрій, має відкритий корпус і простий в експлуатації та управлінні. Конструкція убезпечить вас та школярів від шкідливих парів від розплавленого пластику. Елементи управління знаходяться за межами корпусу роблять процес створення моделі максимально зручним. До того ж передбачене управління через мережу Wi-Fi. Завдяки скляним вставкам в корпусі можна спостерігати за процесом створення макету. Товщина шарів дозволяє створювати навчальні 3D-моделі та нескладні елементи різних пристроїв.


Дизайн

Компактний пристрій, має відкритий корпус. 3D-принтер NEOR JUNIOR простий в експлуатації та управлінні. Виконаний у білому кольорі. Габаритні розміри, 210х210х290 мм, дають можливість розмістити його на робочому столі.

Відкритий корпус забезпечує швидке охолодження готової моделі. Робоча область – 100х105х100 мм дає можливість друкувати цікаві моделі без значних витрат пластику.

Ідеально для початківця.


Функціональність

Елементи управління знаходяться за межами корпусу роблять процес створення моделі максимально зручним. До того ж передбачене управління через мережу Wi-Fi. Товщина шарів дозволяє створювати навчальні 3D-моделі та нескладні елементи різних пристроїв.

Відновлення друку при відключенні живлення. Процес друку застрахований від раптових перепадів напруги або відключення живлення. В такому випадку 3D принтер автоматично реєструє поточну позицію і зберігає дані друку. Після відновлення подачі живлення друк продовжиться з того ж місця.


Особливості

Компактний розмір.
Вбудований модуль Wi-Fi.
Поставляється в повністю зібраному вигляді, налаштований і відразу готовий до використання.
Можливість управління під ОС Android і Windows.
Друк з microSD карт.
Програмне забезпечення NEOR 3DMaster українською мовою.
Відновлення друку при відключенні живлення.

Характеристики Neor Junior

Товщина шару 0.4 мм
Технологія друку моделювання методом наплавлення (FDM/FFF)
Кількість друкуючих головок 1
Область побудови 100 х 105 х 100 мм
Максимальна рекомендована швидкість друку 40 мм/сек
Матеріал для друку PLA-пластик
Діаметр нитки 1.75 мм
Інтерфейси Wi-Fi
Типи файлів .STL
Розміри 290 х 210 х 210 мм
Колір White