Ручка 3D Polaroid FAST PLAY (PLA) FAST Play 3D Pen PL-2001-00

Код товару: 893369
Немає в наявності
  • Інформація по Polaroid PL-2001-00
  • Виробник: Polaroid
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: FAST Play 3D Pen
  • Код виробника: PL-2001-00
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 8x24x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип пластика - PLA

Опис Polaroid FAST Play 3D Pen

3D - ручка Polaroid FAST Play 3D Pen (PL-2001-00)

Це покращена версія ручки 3D Polaroid Play. Її кардинальна відмінність в тому, що у неї три розміри сопла дозволяючи вам з легкістю створювати тривимірні моделі підбираючи потрібну товщину деталей. Її можливості практично безмежні. Малюйте що завгодно, створюйте нові незвичайні просторові композиції, самовиражатися на повну потужність! Використовувати ручку просто - потрібно включити девайс і вставити одну з 20 кольорових ниток Polaroid Play PLA або Polaroid PLA Universal. Ручка працює за технологією «гарячого наконечника» - вона розплавляє пластик всередині, роблячи його придатним для малювання.

Вам доступні режими автоматичного і ручного створення зображення, а також різні швидкості роботи девайса. Оригінальна додаток Polaroid Play Trace App дозволяє створити трафарет з будь-якого зображення. На основі цього трафарету потім робиться красива 3D-модель. Хочете забути про шаблони і обмеженнях? Немає нічого простіше - використовуйте девайс для вільного тривимірного малювання, створюючи об'ємні зображення.

Ручка зручна для дорослої та дитячої руки. 3D ручка практично безпечна для користувача - гаряча серцевина захищена надійним пластиком, так що ви не відчуєте нагріву корпусу. Головне - не торкайтеся до її кінчика, саме там нагрів приладу відчутний. Крім того, вона автоматично вимикається і вміє повертати нитку в себе, якщо ви не використовуєте її на протязі 10 хвилин. Зручний тримач дозволяє зафіксувати девайс на будь-якій поверхні. Пристрій створений не як професійне, а як ігрове і навчальне. Чим раніше дитина освоїть 3D ручку, тим вільніше він буде відчувати себе в сучасному світі з бурхливо розвиваються технологіями об'ємної друку.

Характеристики Polaroid FAST Play 3D Pen

Основне
Тип 3D-ручка
Технологія друку FFF (Fused Filament Fabrication)
Матеріал друку PLA-пластик
Кількість швидкостей 7
Додатково
Діаметр нитки 1.75 мм
Режим наплавлення (екструзії) ручний
автоматичний
Комплектація Захисне скло для малювання на смартфоні
Інструкція
USB Кабель
Пластикова нитка
Ручка
Особливості Автоматичне виймання нитки при простої
Автоматичне вимкнення для доп. безпеки
Унікальний додаток Polaroid Play Trace App для смартфонів
Необхідне джерело живлення USB повинен бути не менше DC5V 2A
Фізичні характеристики
Габарити пристрою, мм 165x32x33
Маса принтера 0.15 кг