Набір відкруток Xiaomi Mi Wiha Screwdriver 8 in 1 JLLSD01XH (DZN4004CN)

Код товару: 994811
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi DZN4004CN
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: DZN4004CN

Опис Набір відкруток Xiaomi Mi Wiha Screwdriver 8 in 1 JLLSD01XH (DZN4004CN)

Викрутка з насадками Xiaomi Wiha 8 в 1
Викрутку MIJIA Wiha 8 в 1 можна сміливо назвати «інструментом, який повинен завжди бути під рукою». Завдяки своїй ергономічності і компактності, викрутка легко поміститься в кишеню куртки, в рюкзак, дипломат, сумку і т.д. Тому ви зможете взяти інструмент з собою куди завгодно: на роботу, в офіс, в заміську поїздку і т.д.
Ця «малятко» що треба!
Вона не займе багато місця, але може вам ой як знадобиться, якщо потрібно буде розібрати якусь електроніку, наприклад смартфон, встановити розетку, підкрутити ослаблений гвинтик в окулярах і т.д. Для того щоб бути практичною і корисною, MIJIA Wiha 8 в 1 отримала 8 різних насадок, виготовлених з високоміцної сталі твердістю 60 HRC.
Все в ній
«Родзинкою» конструкції викрутки є її внутрішній контейнер для зберігання комплектних насадок, який розташований в ручці інструменту. Легко натиснувши на спеціальне місце на корпусі MIJIA Wiha 8 в 1, ви зможете відкрити контейнер, в якому зберігаються насадки. Кожна насадка знаходиться в своєму окремому гнізді - ви можете бути впевнені, що насадки не втратяться і не розбовтаються під час транспортування. Таким чином, вам не потрібно думати про те, куди ж покласти свої насадки для викрутки MIJIA Wiha 8 в 1.