Электрочайник Xiaomi Mi Smart Home Kettle MiJia

Код товару: 763639
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi Smart Home Kettle
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Smart Home Kettle

Опис Электрочайник Xiaomi Mi Smart Home Kettle MiJia

Електрочайник Xiaomi Mijia Kettle
Швидке кип"ятіння
Сплав 304 нержавіючої сталі
Інтелектуальний контроль температури
Потрійна безпека
Незалежно від того наскільки сильно ви зайняті
Робота займає більшу частину вашого життя, навіть не знаходите час, щоб зупинитися. Знайдіть секунду для себе. Випийте з ранку склянку води для того, щоб допомогти мозку відновитися після сну, поповнити водний баланс і запустити роботу організму. Крім того чашка теплої води допоможе поліпшити роботу шлунка і кишечника, поліпшити обмін речовин.
З електрочайником Xiaomi Mijia Kettle ви можете кожен день підігрівати собі чашечку води, щоб зігріти серце, поліпшити процеси організму, підвищити циркуляцію крові, допоможе зменшити спазми та болі.
Гарний чайник, щоб підкреслити дизайн
Акуратні плавні лінії, красивий колір, якісний матеріал - це ті якості, які ви помітите, глянувши вперше на Xiaomi Mi Smart Home Kettle. Але зовнішня краса це мало для розумного функціонального пристрою. Всі чудові переваги відкриються тоді, коли ви випробуєте його в роботі.
Тихе кипіння за 5 хвилин
Потужність нагріву становить 1800W від низу до верху таким чином, що нагрів досить рівномірний і швидкий. Вам достатньо лише натиснути клавішу «кипіння» і протягом 5 хвилин ви вже зможете заварювати собі чай.
Тепла вода від заходу до світанку
Прямий контакт з резервуаром для води, температурних датчиків і інших компонентів, виготовлених з високоякісної нержавіючої сталі 304 стандарту GB9684. Цей матеріал нешкідливий і безпечний, а також широко використовується в медицині і харчовій промисловості, на ньому не залишається іржі, запахів, легко відмивається та т.і.
Потрійний захист для вашої безпеки
Оптимізований роз"єм живлення досить безпечний для того, щоб ви могли спокійно підключити електрочайник Xiaomi Mi Smart Home Kettle до живлення, навіть якщо випадково потрапила вода. Штепсель виконаний таким чином, щоб вода на нього не стікала. Крім того чайник має так звану «сухий захист». Він автоматично відключається, якщо всередині немає води, щоб запобігти нещасному випадку.
Заваріть найсмачніший чай
Температура води для заварювання зеленого чаю повинна становити 80-90 градусів, щоб розкрити кращі смакові якості. Занадто висока температура може зруйнувати поживні речовини напою.
Для того, щоб встановити бажаний температурний режим - увійдіть в додаток «Розумний будинок» і налаштуйте бажаний температурний режим в залежності від ваших потреб: підігріти або закип"ятити воду.
130 мм ширина стінки чайника
Нержавіюча сталь 304 шириною в 130 мм безшовного лиття утворює гладку та чисту поверхню, яка дуже легко миється, не залишаючи накипу. Особливе покриття внутрішньої частини абсолютно нешкідливо для людини, використовується в медицині і харчовій промисловості. Широкі стінки чайника дозволяють надовго зберегти температуру.
Неповторний дизайн
Зручний замок кришки
При натисканні на кнопку, кришка почне повільно відкриватися до кута 45 градусів, на ній не залишається потом і накипу. Також особлива технологія не дозволяє киплячій воді вихлюпуватися та розливатися.
І більше ніякого накипу
Коли вода нагрівається, багато солі і домішки, які в ній містяться, можуть приставати до стінок чайника під дією високої температури. Для цього воду потрібно фільтрувати за допомогою Xiaomi Mi Water Purifier. Вода буде чиста і свіжа, відповідно всім національним стандартам.

Характеристики Электрочайник Xiaomi Mi Smart Home Kettle MiJia

Основные характеристики
Тип электрочайник
Потребляемая мощность 1800 Вт
Объем 1.5 л
Тип нагревательного элемента скрытый нагревательный элемент
Температурные режимы нагрева нет
Материал корпуса металл
Длина сетевого шнура нет данных
Цвет корпуса белый