Акустична система Razer Leviathan (RZ05-01260100-R3G1)

Код товару: 638476
Немає в наявності
  • Інформація по Razer RZ05-01260100-R3G1
  • Виробник: Razer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Leviathan
  • Код виробника: RZ05-01260100-R3G1
  • Вага: 7.7 кг.
  • Габарити: 30x34x54 см.
  • Короткий опис:

    провідне, бездротове, 5.1, Bluetooth, цифровий оптичний, mini Jack 3.5 mm, Потужність, Вт - 30, Сабвуфер, Вт - 30, пластик, саундбар, блутуз колонки

Опис Razer Leviathan

Razer Leviathan універсальний і підтримує можливість частих перестановок, він оснащений самою передовою технологією Dolby, чудовими динаміками і виділеним сабвуфером для відтворення насиченого звукового супроводу легендарних ігрових баталій або простої передачі ваших улюблених мелодій із смартфону.

Dolby Virtual Speaker
Dolby Virtual Speaker є технологією, яка дозволяє Razer Leviathan створювати віртуальний 5.1 об'ємний звук через її два динаміки шляхом перетворення стерео і цифрового звуку формату 5.1 у віртуальний 5.1 об'ємний звук.

Саундбар Razer Leviathan оснащений 4 ідеально налагодженими динаміками, які оптимізовані під ігри з об'ємним звуком. Незалежно від типу джерела (стерео або багатоканальне аудіо через оптичний вхід), технологія Dolby Digital перетворить аудіо із звукової карти, консолі або телевізійної приставки в неймовірний віртуальний об'ємний звук, який занурює вас в саму гущу подій.

Dolby Digital
Dolby Digital (AC - 3) використовується для декодування аналогового звуку (5.1 або стерео) з оптичного джерела і перетворити його в цифрову інформацію, дозволяючи Dolby Virtual Speaker переконвертировать цю цифрову інформацію у віртуальний об'ємний звук. 5.1-канальний Dolby Digital забезпечує два канали об'ємного звучання для одного Dolby Surround для точнішої локалізації звуків.

Dolby Pro Logic
Dolby Pro Logic II розширює стерео контент з усіх джерел (аналогових, оптичних, Bluetooth) в 5.1-канальний об'ємний звук. Після розширення в 5.1-канальний звук, Dolby Virtual Speaker конвертуватиме розширений стерео звук у віртуальний об'ємний звук.

Bluetooth 4.0 aptX для безпровідної передачі музики
Razer Leviathan підключається до підтримувальних Bluetooth пристроїв за допомогою технології Bluetooth 4.0 aptX. При цьому якість звучання не відрізняється від дротяного з'єднання в найширшому динамічному діапазоні. З підключенням на відстані до 10 метрів можна насолоджуватися улюбленою музикою, не плутаючись в дротах. Razer Leviathan також запам'ятовує пристрої, що нещодавно підключалися, для відновлення з'єднання одним натисненням. Вбудована технологія NFC гарантує надшвидке підключення.

Виділений сабвуфер для відтворення глибоких басів з ефектом присутності
Завдяки потужному сабвуферу, з 5.25" динаміком спрямованим вниз, встановленому спеціально для точного відтворення басів і низьких частот без спотворень, Razer Leviathan звучить як стук серця в грудях. При одночасній роботі 2 ідеально налагоджених широкосмугових динаміків і 2 динаміків верхніх частот Razer Leviathan дарує вам увесь спектр звуку з кристально чистою серединою і яскравим звучанням верхів.

Характеристики Razer Leviathan

Підключення провідне
Установка напольна
Кількість каналів 5.1
Кількість полос 3
Мінімальний вхідний опір 8 Ом
Мінімальна частота відтворення 20 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Роз'єми цифровий оптичний
Потужність колонок, Вт 30
Потужність сабвуфера, Вт 30
Живлення мережа
Матеріал корпусу пластик
Матеріал сабвуфера MDF
Колір чорний
Також саундбар
Також шукають потужні
Тип саундбар
Інтерфейси Bluetooth