Акустична система Edifier R1850DB Black

Код товару: 847467
Немає в наявності
  • Інформація по Edifier R1850DB Black
  • Виробник: Edifier
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: R1850DB Black
  • Вага: 7.5 кг.
  • Габарити: 55x36x20 см.
  • Короткий опис:

    дротове, 2.0, Bluetooth, RCA, mini Jack 3.5 mm, Потужність, Вт - 70, деревина (MDF), 6.6 кг, комп'ютерні колонки, блутуз колонки

Опис Edifier R1850DB Black

Акустична система Edifier R1850DB Black

Комплексні засоби керування. Акустична система Edifier R1850DB оснащена повнофункціональним пультом дистанційного керування. Регулювання гучності, входи перемикача, вимкніть гучномовці та включіть Bluetooth.

Нова технологія. Edifier R1850DB виділяється в обох категоріях стилю і звуку. Її 4.5-дюймові динаміки створюють насичений звук. Вони оснащені як підтримкою цифрової обробки сигналів (DSP), так і функцією управління динамічним діапазоном (DRC) і зменшують спотворення навіть при великих обсягах. Вбудований підсилювач доповнює гучномовці та усуває необхідність в приймачах або зовнішніх підсилювачах.

Кутовий дизайн Directs Sound. Кожен аспект акустичної системи розроблений з певними цілями. Корпус ДВП середньої щільності зменшує спотворення і мінімізує акустичний резонанс. Підстава динаміка нахилене під кутом 10 градусів. Кутова конструкція направляє звук від колонок прямо до ваших вух.

Bluetooth і функціональність. Завдяки Bluetooth 4.0 R1850DB може бути пов'язаний з будь-яким пристроєм. Просто синхронізуйте свій смартфон, планшет або комп'ютер і слухайте улюблену музику, відео або гри. Пристрій також може підключатися до аудіовходу високої чіткості, таким як оптичний і коаксіальний. Також є можливість підключатися через два входи RCA або AUX.

Освічена в Китаї (Пекін) в травні 1996 року, компанія Edifier Group поширила свій вплив на інші країни світу, ставши транснаціональної фірмою - виробником акустичних систем. Сьогодні цей китайський виробник є найбільшим виробником Китаю, що спеціалізуються на виробництві систем акустики в дерев'яних корпусах.

Характеристики Edifier R1850DB Black

Також шукають потужні
Установка полична
Колір чорний
Також комп'ютерні колонки
Тип колонки для комп'ютера
Підключення дротове
Кількість каналів 2.0
Кількість полос 2
Мінімальна частота відтворення 60 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Інтерфейси Bluetooth
Роз'єми RCA
Чутливість 85 дБ
Тип акустичних колонок фронтальні
Потужність колонок, Вт 70
Оснащення фазоінвертор
Живлення мережа
Матеріал корпусу деревина (MDF)
Вага 6.6 кг