Акустична система Ergo ST-29 Black

Код товару: 929880
Немає в наявності
  • Інформація по Ergo ST-29 Black
  • Виробник: Ergo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ST-29 Black
  • Вага: 1 кг.
  • Короткий опис:

    провідне, 2.1, mini Jack 3.5 mm, Потужність, Вт - 11, Сабвуфер, Вт - 5, алюміний, пластик

Опис Ergo ST-29 Black

Акустична система Ergo ST-29 Black

Стильний і привабливий акустичний аксесуар з мультимедійної лінійки 2.1, що відрізняється лаконічним дизайном сателітів і сабвуфера, а також високоякісним корпусом, виконаним з пластика чорного кольору, алюмінію і МДФ, що сприяє чистому і потужному звучанню. Ергономічні розміри і класичний зовнішній вигляд ідеально підійде до різних робочих місцях. Комфортне керування моделлю ERGO ST-29 220V 2.1 BLACK забезпечується зручним розміщенням органів контролю на корпусі сабвуфера.

Сабвуфер потужністю 5 Вт разом з двома сателітам - 6 Вт відтворюють широкий частотний діапазон 60 - 18000 Гц, що дозволяє сповна насолодитися як широким спектром звуків як в часі перегляду фільмів, так і під час прослуховування музичних композицій найрізноманітніших жанрів. Харчування від USB створює додатковий комфорт, а роз'єм miniJack 3.5 мм сприяє чіткому і безперебійному звучанням улюблених треків.

Ergo- цей бренд з'явився в 2007 році, коли компанія Network Selects Ltd. вирішила доповнити наявний у неї бренд UFO ще одним, більш презентабельним. Ні, справа зовсім не в тому, що UFO був непопулярний або викликав асоціації з поганою якістю. Просто під ним випускалася виключно недорога утилітарна продукція, на зразок простих фотокамер, зарядні пристрої та фоторамок. Компанія ж хотіла більшого і, замість того, щоб вкладати гроші в розвиток вже існуючого бренду, просто створила ще один. Ergo - це МР3-плеєри, портативні LCD-телевізори, DECT-телефони, портативні DVD-плеєри, GPS-навігатори та багато іншого. Продукція ця відрізняється гарною якістю при доступній ціні.

Характеристики Ergo ST-29 Black

Виробник Ergo
Модель ST-29 Black
Артикул ST-29 Black
Тип колонки для комп'ютера
Підключення провідне
Кількість каналів 2.1
Кількість полос 2
Мінімальна частота відтворення 60 Гц
Максимальна частота відтворення 18 кГц
Роз'єми mini Jack 3.5 mm
Тип акустичних колонок фронтальні
Потужність колонок, Вт 11
Потужність сабвуфера, Вт 5
Оснащення фазоінвертор \n регулювання гучності
Матеріал корпусу пластик \n алюміний
Матеріал сабвуфера MDF \n пластик