Акустична система F&D T-400X black

Код товару: 900799
Немає в наявності
  • Інформація по F&D T-400X black
  • Виробник: F&D
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: T-400X black
  • Вага: 8 кг.
  • Габарити: 158x43x35 см.
  • Короткий опис:

    бездротове, 2.1, Bluetooth, NFC, USB, SD, вхід для мікрофона, Потужність, Вт - 40, Сабвуфер, Вт - 60, деревина (MDF), 15.3 кг, блутуз колонки

Опис F&D T-400X black

Акустична система F & D T-400X black

Потужне і реалістичне звучання подарує F & D T-400X. Влаштуй свою вечірку з караоке, у акустичної системи 2 входи для підключення мікрофонів.

Загальна потужність акустики 100 Вт, дозволяє відчути ритм музики. Бездротове підключення Bluetooth і NFC для швидкого підключення зі смартфона, планшета або ноутбука. Користувачі можуть підключати музику з SD-карти або USB. Два входу для мікрофона дозволяють насолоджуватися караоке з друзями. Корпус сабвуфера і сателітів виконаний з МДФ.

Переваги: ​​насичене і реалістичне звучання, з відмінною деталізацією. Bluetooth версія 4.0. NFC. FM-тюнер з пам'яттю до 100 станцій. USB / SD рідер з підтримкою WMA і MP3 формату. Для караоке 2 входи мікрофонів.

Компанія F & D була відома українському споживачеві до листопада 2004 як продукція марки SVEN. Саме з цього часу (грудень 2004) F & D стала мати безпосередній вихід до споживача, припинивши взаємодію зі SVEN-Україна. Компанія самостійно представила свою відому і популярну продукцію, а також нові лінійки продуктів, розроблені нею.

Акустика F & D користується заслуженою популярністю і довірою споживачів в 80 країнах світу, і має реєстрацію в 40. Компанія володіє сильним відділом розробок з передовим обладнанням і талановитим персоналом, що дозволяє розробляти і тестувати нові продукти, писати програмне забезпечення і т. Д.

На заводі встановлено власне устаткування для виробництва динаміків, виливки пластикових елементів, складання електронних компонентів. Продукція компанії ділиться на 3 основних напрямки: активні акустичні системи, портативні мультимедійні комплекти і дрібну побутову техніку з більш 200 варіантами модифікацій.

Характеристики F&D T-400X black

Також шукають потужні
Тип колонки для домашнього кінотеатру
Мінімальна частота відтворення 400 Гц
Вага 15.3 кг
Колір чорний
Також блутуз колонки
Підключення бездротове
Установка напольна
Кількість каналів 2.1
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Інтерфейси USB
Роз'єми вхід для мікрофона
Тип акустичних колонок фронтальні
Потужність колонок, Вт 40
Потужність сабвуфера, Вт 60
Оснащення караоке
Живлення мережа
Матеріал корпусу деревина (MDF)
Матеріал сабвуфера MDF