Акустична система Sven MC-10 Black

Код товару: 794963
Немає в наявності
  • Інформація по SVEN MC-10 Black
  • Виробник: SVEN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MC-10 Black
  • Вага: 5.9 кг.
  • Короткий опис:

    дротове, 2.0, Bluetooth, USB, SD, mini Jack 3.5 mm, 2 RCA, вихід на навушники, Потужність, Вт - 50, деревина (MDF), блутуз колонки

Опис SVEN MC-10 Black

Найширший частотний діапазон нової акустики від SVEN дозволяє отримати максимум задоволення від прослуховування музики самих різних жанрів. Модель володіє глибоким значним басом завдяки наявності двох портів фазоінвертора, виведених вперед. Нижня межа частотного діапазону становить 45 Гц. Чудово опрацьовані високі і середні частоти не дадуть загубитися найтоншим нюансам складної композиції. Класичний оркестр, вокал, хитромудрі джазові імпровізації, рок, електронна музика - акустиці MC-10 все під силу.

При розробці нової серії фахівці SVEN подбали як про зовнішній, так і внутрішній її зміст. Щоб домогтися максимальної яскравості і детальності високих частот модель оснастили високоякісними ВЧ-динаміками. Корпус MC-10 виконаний з дерева, що так цінується серед справжніх цінителів звуку.

В інтер"єрі акустика 2.0 із серії MC виглядає стильно і дорого. Матова чорна передня панель, LCD-дисплей і зручні кнопки управління виробляють дуже значне і солідне враження.

Функціонал SVEN MC-10 нікого не залишить байдужим. У ній є практично все, що можна побажати від хорошої акустики - зручний пульт управління, щоб перемикати музичні треки не встаючи з дивана, вбудоване радіо, інформативний дисплей, можливість відтворення музики з SD-карт і USB flash, бездротова передача звуку по Bluetooth - в цьому випадку ви зможете програвати музику зі свого смартфона або планшета, при цьому акустика буде підтримувати стійкий зв"язок з мобільним пристроєм у радіусі 10 м.

Особливості:

Бездротова передача сигналу по Bluetooth
Високоякісні купольні ВЧ-динаміки
Відтворення музики з USB flash і SD card пам"яті
Вбудоване FM-радіо
Роз"єм для підключення навушників
Пульт ДУ

Характеристики SVEN MC-10 Black

Тип акустичні колонки
Також блутуз колонки
Також шукають потужні
Підключення дротове
Кількість каналів 2.0
Кількість полос 2
Мінімальна частота відтворення 45 Гц
Максимальна частота відтворення 27 кГц
Інтерфейси USB
Роз'єми вихід на навушники
Потужність колонок, Вт 50
Оснащення фазоінвертор
Живлення мережа
Матеріал корпусу деревина (MDF)