Акустична система Sven MC-30 Black

Код товару: 1016169
Немає в наявності
  • Інформація по SVEN MC-30 Black
  • Виробник: SVEN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MC-30 Black
  • Вага: 12.5 кг.
  • Короткий опис:

    провідне, бездротове, 2.0, Bluetooth, 2 RCA, вихід на навушники, Optical, Потужність, Вт - 100, деревина (MDF), 10.8 кг, блутуз колонки

Опис SVEN MC-30 Black

«Серце» SVEN MC-30 - сучасний підсилювач класу D потужністю 200 Вт, що забезпечує гучне, але разом з тим якісне звучання, що відповідає високим стандартам домашніх Hi-Fi систем. Вбудований DSP-процесор завдяки цифровій обробці сигналу дозволяє забезпечувати ефектний звук при використанні джерел з різним рівнем якості - від lossless-файлів до популярних стрімінгових сервісів.
Глибокий і потужний бас досягається завдяки динаміку діаметром 140 мм, а за відтворення верхніх частот відповідає окремий висококласний купольний твіттер. Ці колонки сподобаються всім - від любителів басів в хіп-хопі до шанувальників класичної музики. Збереження ідеального балансу і якісне відтворення всіх частот досягаються завдяки технології Bi-Amping - роздільного посилення ВЧ і НЧ каналів.
Ви не будете «прив"язані» проводами до своїх колонок завдяки підтримці бездротової передачі звуку через Bluetooth-з"єднання. Швидко включити фонову музику, послухати подкаст або аудіокнигу більше не проблема - досить один раз «познайомити» смартфон, після чого весь процес буде займати лічені секунди. Ну а для підключення до стаціонарного джерела є аналоговий вхід RCA і цифровий оптичний вхід, що забезпечує максимальну якість звуку.
Особливості
Підсилювач класу D з цифровою обробкою сигналу (DSP)
BI-AMPING: роздільне посилення ВЧ і НЧ каналів
Високоякісний купольний ВЧ-динамік
Бездротова передача сигналу по BLUETOOTH
Цифровий оптичний вхід
Пульт ДУ

Характеристики SVEN MC-30 Black

Тип акустичні колонки
Також блутуз колонки
Також шукають потужні
Підключення провідне
Установка напольна
Кількість каналів 2.0
Мінімальна частота відтворення 30 Гц
Максимальна частота відтворення 27 кГц
Інтерфейси Bluetooth
Роз'єми вихід на навушники
Потужність колонок, Вт 100
Оснащення регулювання тону
Матеріал корпусу деревина (MDF)
Вага 10.8 кг
Колір чорний