Зарядний пристрій для акумуляторів інструменту Einhell 18V 2x2 Power X-Quattrocharger 4A, PXC (4512102)

Код товару: 1435010
Під замовлення
2908 Грн
  • Інформація по EINHELL 4512102
  • Виробник: EINHELL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 18V 2x2 Power X-Quattrocharger 4A, PXC
  • Код виробника: 4512102
  • Короткий опис:

    18 В, Додатково - індикатор стану заряду, індикатор заряду батареї

Опис EINHELL 18V 2x2 Power X-Quattrocharger 4A, PXC

Зарядний пристрій Einhell 2x2 Power X-Quattrocharger 4 заряджає чотири акумулятори серії Power X-Change навіть швидше, ніж будь-коли. З одним акумулятором для всіх інструментів, акумулятори Power X-Change можна використовувати у всіх ремісничих інструментах та садовому устаткуванні із серії Einhell Power X-Change.

Зарядний пристрій серії можна використовувати універсально для кожної акумуляторної батареї PXC. Переваги для клієнта очевидні: одна акумуляторна батарея та єдиний зарядний пристрій для всіх інструментів не тільки заощаджує суттєві витрати на купівлю, а й універсальне використання також допомагає захищати довкілля і забезпечує гнучкість у будинку та саду. Постійне, одночасне заряджання двох акумуляторів економить простір і призводить до постійної роботи на додаток до швидкої та високої готовності.

Зарядний пристрій обладнаний ручкою для перенесення, яка дає змогу легко та зручно транспортувати 4 акумулятори. Завдяки своїй невеликій вазі Quattrocharger ідеально підходить для мобільного використання. Можна використовувати чотири слоти для акумуляторів у поєднанні лише з однією розеткою, що заощаджує місце на робочому майданчику та на робочому місці. 4-амперна технологія швидкого заряджання забезпечує короткий час заряджання, а для оптимального підзаряджання та максимальної безпеки акумулятор заряджається, постійно контролюється інтелектуальною системою керування заряджанням.

Є режим оновлення для активації глибоко розряджених акумуляторів. Вся актуальна інформація надається для кожного акумулятора на 6-ступеневому світлодіодному індикаторі рівня заряджання.

Характеристики EINHELL 18V 2x2 Power X-Quattrocharger 4A, PXC

Напруга, В 18 В
Тип акумуляторів Li-Ion
Максимальний струм заряду, А 4
Сумісність акумуляторів Всі акумулятори ТМ Einhell лінійки Power X-Change
Додатково індикатор стану заряду
Вага, г 1550