Бреющая сетка и режущий блок BRAUN Series 3 32S

Код товару: 411591
Немає в наявності
  • Інформація по Бреющая сетка и режущий блок BRAUN Series 3 32S
  • Виробник:
  • Гарантія: 24 міс.
  • Код виробника: 81320348
  • Короткий опис:

    Бреющая сетка и режущий блок

Опис Бреющая сетка и режущий блок BRAUN Series 3 32S

Сітка Braun Series 3 32S - змінний аксесуар для бритв 3-ї серії. Кожен чоловік бажає, щоб після гоління залишалися лише приємні відчуття, без сухості, роздратування, печіння та ін. Забезпечити такий результат зможуть електробритви від компанії Браун. Серед різних моделей варто виділити електробритви із серії Braun Series 3. Вони чудово справляються зі своїм завданням, забезпечуючи бездоганну якість гоління. Це можливо завдяки використанню спеціальної бриючої головки.


Сітка Braun 32S виконана в сріблястому кольорі, підходить до сріблястих бритв 3-ї серії. Касету дуже просто встановити на бритву. Усі деталі виконані з якісних матеріалів. Метал стійкий до корозії і не затуплюється протягом тривалого часу.


За функціональністю і простою використання ці бриючі головки не відрізняються. Вони являють собою дві сіточки, між якими розташовується ріжучий ножовий блок. Використання такої бриючої касети забезпечує ідеально чисте гоління, навіть без використання додаткових засобів для пом'якшення. Леза видаляють волоски дуже акуратно, під самий корінь. Після гоління не залишається роздратування і будь-яких інших неприємних відчуттів.