Аксесуари до електробритв Braun 52S

Код товару: 592807
Під замовлення
1852 Грн
  • Інформація по BRAUN 52S
  • Виробник: BRAUN
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: 52S
  • Вага: 0.02 кг.

Опис BRAUN 52S

Сітка (касета) BRAUN 52S для бритви Braun сумісна з усіма моделями Series 5. Сітка Braun має класичний зовнішній вигляд, виконана в сріблястому кольорі. Для забезпечення високої якості гоління касета 52S оснащена інноваційним сверхострым лезом CrossHair зі спеціально розробленими ультратонкими сітками. Захоплюючи навіть самі неслухняні волоски і саму коротку щетину, вона забезпечує безкомпромісну чистоту надовго. Купуючи якісні витратні частини для своєї бритви Braun, такі як сітка 52S, Ви отримуєте ще більш якісне і комфортне гоління.

Своєчасна заміна витратних частин бритви - запорука якісної та довготривалої роботи. Прагнучи забезпечити максимально ефективний результат, компанія Braun пропонує власникам фірмових бритв тільки високоякісні витратні частини. Для кожної серії бритв Braun випускається окрема лінійка витратних частин, повністю зберігає всі переваги модельного ряду і навіть підвищує його функціональні можливості.

За 18 місяців ваша бритва Браун збриває в середньому до 6,000,000 волосків, що становить площу цілого футбольного поля. Не дивно, що впоравшись з таким важким завданням, бриючі частини неминуче зношуються, що може вплинути на ефективність та комфорт гоління.

Щоб повернути 100 відсоткову ефективність вашої бритві, Braun рекомендує міняти витратні частини кожні 18 місяців. Чудове гоління досягається легко кожен день. Бриючі частини неминуче зношуються в процесі використання, що може вплинути на ефективність та комфорт гоління. Заміна витратних частин повертає 100 відсоткову ефективність вашої бритві.

Braun рекомендує одночасну заміну і бриючої сітки і ріжучого блоку. Обидві частини неминуче зношуються. Мене їх, ми повертаємо 100 відсоткову ефективність нашої бритві. Однак, в окремих випадках, можуть бути винятки, коли потрібно замінити одну із частин, якщо вона розбита чи пошкоджена. Для деяких серій наших нових бритв бриюча сітка і ріжучий блок з'єднані в одну касету. Це забезпечує високу ефективність їх спільної роботи.