Перо Huion PF150 (Q11K)

Код товару: 864518
Під замовлення
1562 Грн
  • Інформація по Huion Q11K
  • Виробник: Huion
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PF150
  • Код виробника: Q11K
  • Вага: 0.1 кг.

Опис Huion PF150

Комплектація:
- графічний планшет
- цифрове перо з наконечником
- підставка для пера
- 8 змінних наконечників з пристроєм вилучення
- диск з драйверами
- USB кабель
- USB кабель для зарядки пера
- бездротовий USB адаптер
- інструкція
- рукавичка Cura CR-01
Принципово новий графічний планшет
Графічний планшет Huion INSPIROY Q11K з надзвичайною чутливістю пера, є нововведенням світового рівня. Чутливість пера 8192 рівнів дозволяє проводити плавні і тонкі лінії, що зробить будь-який малюнок більш точним, детальним, плавним, і це буде набагато легше втілити в життя, ніж на планшетах з меншою чутливістю. Працювати з новим INSPIROY Q11К - одне задоволення.
Ергономічний дизайн
Гладкі краї і круглі кути нової моделі графічного планшета роблять його більш зручним у використанні, в порівнянні з моделями іншої конструкції. Така його особливість дозволяє в рази зменшити втому дизайнера при тривалій роботі з цим зручним графічним планшетом.
Велика активна область
Робоча поверхня графічного планшета зроблена з високоякісних матеріалів, а 11-дюймова активна область має відмінну продуктивність.
8 Функціональних клавіш
8 настроюються функціональних клавіш можуть бути налаштовані для виконання будь-якого потрібного Вам завдання для забезпечення комфорту в роботі.
Зовсім нове перо
Новітня цифрова ручка Pf150. Порівнюючи з попередніми версіями, це перо має більш зручну форму і акумулятор, який забезпечує більш тривалу роботу. Також в комплект входить нова підставка для пера, що дозволяє помістити Ваше цифрове перо як горизонтально, так і вертикально.
Безпровідний зв"язок
Бездротовий зв"язок дає вам можливість роботи без кабелю, що привносить більше комфорту в роботу. Це важливий момент, адже дроти можуть обмежувати Ваші руху і ускладнювати процес роботи.
Завдяки тривалій роботі батареї
Батарея ємністю в 2500mAh розрахована на 40 годин роботи планшета, з можливістю працювати в дротовому режимі при розрядженого батареї.
Роздільна здатність і чутливість до тиску
8192 рівня чутливості пера, швидкість оклику в 220PPS і сенсорна роздільна здатність 5080 LPI.
Сумісність
Працює з операційними системами Windows 7/8 / 8.1 / 10, Mac OS X10.10.0 і вище.
Блокування кнопок
HUION INSPIROY Q11К оснащений невеликим перемикачем на одній стороні. Він може заблокувати планшет і запобігти випадковому взаємодія клавіш швидкого доступу.

Характеристики Huion PF150

Виробник Huion
Модель PF150
Артикул Q11K
Тип підключення бездротовий