Модульний набір Peg-Perego ELITE TERRACOTTA (IPMS170035TG48DX53)

Код товару: 1291529
Під замовлення
12110 Грн
  • Інформація по Peg-Perego IPMS170035TG48DX53
  • Виробник: Peg-Perego
  • Країна-виробник: Італія
  • Модель: ELITE TERRACOTTA
  • Код виробника: IPMS170035TG48DX53
  • Вага: 9 кг.
  • Габарити: 80x80x64 см.
  • Короткий опис:

    Сумісність - Peg-Perego Elite, 44 х 63 х 87 см, теракотовий

Опис Peg-Perego ELITE TERRACOTTA

Починаючи з 1949 року компанія Peg-Perego створює популярні і відомі у всьому світі товари для дітей. Представники Peg-Perego кажуть: «Нам подобається думати, що багато сімей вибрали нас, тому що ми теж одна велика сім'я». Завдяки тому, що кожен співробітник компанії прагне внести особисті і професійні знання, застосувати весь свій ентузіазм і любов до дітей для успіху спільних проектів, Peg-Perego гарантує безпеку, надійність і естетичну привабливість своєї продукції. Повний внутрішній контроль на кожному етапі роботи, найсучасніші розробки, традиції італійської якості — стиль Peg-Perego пізнаваний у всьому світі.

Модульний набір «Elite» – це елегантні, зручні і надійні люлька і автокрісло для безпечного перевезення малюка. В комплекті є сумка з приладдям для сповивання (матрасиком). Сумісні з модульними станинами (шасі) компанії Peg-Perego, обладнаними системою кріплень G-matic.

Багатофункціональна люлька Navetta XL може використовуватися як складова частина коляски або як маленька ліжечко (підставка не входить в комплект), а за допомогою додаткових кріплень (не входять в комплект) і як автокрісло. Призначена для малюка з народження і до 9 місяців, вагою до 10 кг Ударостійкий і жорсткий корпус виконаний з пластика і поліестеру, вага 5.1 кг Сидіння широке, ергономічне, регульована за нахилом в передній і задній частині, регулювати положення можна зовні. Вбудована велика ручка з м'яким покриттям призначена для зручності транспортування і додаткового захисту дитини. Люльку можна використовувати як гойдалку, для цього підставу виконано напівкруглим. Великий регульований навіс захистить від негоди і сонячних променів, для спілкування з малюком в ньому передбачено віконце, кишеню і кріплення для іграшок. Водонепроникний чохол легко регулювати по довжині або зняти. Для комфорту малюка в люльці використовується всепогодня вентиляційна система.

Багатофункціональний автокрісло Primo Viaggio SL може використовуватися як складова частина коляски або за прямим призначенням. Встановлюється за напрямом руху і може кріпитися або трьохточковими ременями авто або штатним ременем безпеки авто (необхідне додаткове підставу) або з допомогою кріплень Isofix (не входять в комплект). Призначене для малюка від народження і до 1 року, вагою до 13 кг Ударостійкий корпус виконаний з пластика і поліестеру, вага – 2.8 кг Сидіння широке, ергономічне, , підголовник регулюється по нахилу. Вбудована велика ручка з м'яким покриттям призначена для зручності транспортування і додаткового захисту дитини. Для передбачені ремені безпеки з м'якими накладками і кріпленням у трьох точках. Регульований навіс захистить від негоди і сонячних променів.

Сумка з матрасиком для сповивання виконана в стилі і кольорах всього набору. У великий зовнішня кишеня на змійці поміститься багато необхідних на прогулянці дрібниць. Виконана з зносостійкого матеріалу, довгий регульований ремінь дозволяє зручно носити сумку, передбачені кріплення сумки на візку.

Характеристики Peg-Perego ELITE TERRACOTTA

Сумісність Peg-Perego Elite
Розміри люльки, см 44 х 63 х 87 см
Розміри автокрісла, см 65 х 43 х 60
Колір теракотовий