Чохол Spigen для Airpods Tough Armor Military Green (074CS26499)

Код товару: 1016388
Немає в наявності
  • Інформація по Spigen 074CS26499
  • Виробник: Spigen
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: для Airpods Tough Armor Military Green
  • Код виробника: 074CS26499
  • Вага: 0.038 кг.
  • Габарити: 7x3x6 см.
  • Короткий опис:

    Apple AirPods, зелений, карабін

Опис Spigen для Airpods Tough Armor Military Green

Протиударний захист від Spigen
Конструкція аксесуара виконана з урахуванням всіх ризиків, яким потенційно може бути піддано пристрій в ході щоденного користування. Чохол повністю відповідає своїй назві "Tough Armor" (тверда броня) - він убезпечить зарядний кейс і саму гарнітуру AirPods 1/2 від механічних пошкоджень, подряпин і відколів. Крім того, ущільнені кути будуть виконувати функцію амортизації при ударах і падіннях з середньої висоти.

Композитна конструкція
Конструкція даного чохла виконана в характерному для протиударних чохлів вигляді. Ребриста поверхня з чотирма тонкими смужками на передній / задній панелях передбачена для зручного утримування чохла в руках, і запобігання випадкового випадання. А "рельєфна" бокова поверхня з ущільненими кутами виступає посиленням захисних можливостей цільної конструкції. Варто зазначити, що стінки чохла досить щільні, за рахунок цього він надає зарядного кейсу незначного обсягу. Проте аксесуар сумісний з бездротовою зарядкою.

Карабін для кріплення
Ще одним елементом конструкції Spigen Tough Armor є "вушко" для носіння карабіна. За рахунок цього, ви зможете прикріпити свої AirPods 1/2 до рюкзака, сумки або іншого місця де є відповідний отвір. Комфортне носіння дозволить завжди мати навушники при собі. Сам карабін при цьому виготовлений з міцного алюмінію, і гарантує міцне закриття без ризику випадкової втрати.

Характеристики Spigen для Airpods Tough Armor Military Green

Основні
Тип чохол
Сумісність AirPods 1 и 2
Матеріал силікон
Захист корпусу від подряпин
Кріплення на пояс карабін
Ремінець на руку немає
Ремінець на шию немає
Додатково
Вбудований акумулятор немає
Вбудований динамік немає
Колір зелений Military Green