Точило Spyderco Bench Stone Ultra-Fine (302UF)

Код товару: 1253494
Немає в наявності
  • Інформація по Spyderco 302UF
  • Виробник: Spyderco
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Bench Stone Ultra-Fine
  • Код виробника: 302UF
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 20x10x5 см.
  • Короткий опис:

    портативні, із звичайним лезом, 51 х 203 х 13 мм

Опис Spyderco Bench Stone Ultra-Fine

Одне з рекламних гасел фірми говорить: «Спочатку ми робили речі гострими, а потім – гострі речі».

Як відомо, спочатку компанія Spyderco займалася саме виробництвом точильних пристосувань. Так, маючи великий досвід в цьому напрямку, компанія випускає високоякісну, надійну продукцію, яка користується великою популярністю серед власників ножів навіть інших брендів.

Зараз основне місце в лінійці точильних каменів, виготовлених Spyderco, займають керамічні камені, зроблені з синтетичного сапфіра. Вірніше, вони складаються з мікрогранул окису алюмінію, розміром 15-25 мікрон. Твердість цього матеріалу поступається лише алмазу. За шкалою Мооса твердість тальку = 1, загартованої сталі = 7, точильного каменя Спайдерко = 9, алмаза = 10.

Камені Спайдерко бувають білого і коричневого кольору. Коричневі камені більш «грубі» і мають структуру «відкритих комірок». Тому вони з плином часу можуть забиватися найдрібнішими частинками металу. Білі камені мають закриту структуру і не мають обмеження по терміну служби. Використовуються для професійного тонкого «доведення» різальної кромки.

Для заточування ножів використання води або машинного масла не потрібне. Всі камені можна (і потрібно) після роботи промити водою з миючим засобом для видалення частинок сталі з поверхні каменя і висушити його на повітрі.

Розміри точильних каменів серії "Bench Stone" дозволяють заточувати великі інструменти (сокири, коси), робочі інструменти (стамески), ножі з широкими клинками (мачете, кукрі) і навіть спортивне спорядження (ковзани). Кожен камінь поставляється в пластиковій коробці з гумовими вставками, завдяки яким камінь не ковзає на поверхнях. Колір коробки відповідає зернистості каменю.

Синій (medium) - "грубі" камені використовуються для ґрунтовного заточування кромки.

Блакитний (fine) - дрібнозернисті камені використовуються для професійного тонкого «доведення» різальної кромки.

Чорний (ultra-fine) - ультра-дрібнозернисті камені використовуються в основному для надання гладкості поверхні клинка.

Характеристики Spyderco Bench Stone Ultra-Fine

Тип портативні
Для ножів із звичайним лезом
Зернистість ультрамелкімі
Матеріал точила камінь
Додатково синтетичний
Розмір 51 х 203 х 13 мм
Колір світло-сірий