Точило Spyderco Gauntlet Select (603F)

Код товару: 1130424
Немає в наявності
  • Інформація по Spyderco 603F
  • Виробник: Spyderco
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Gauntlet Select
  • Код виробника: 603F
  • Вага: 0.3 кг.
  • Короткий опис:

    настільні, із звичайним лезом

Опис Spyderco Gauntlet Select

Одне з рекламних гасел фірми говорить: «Спочатку ми робили речі гострими, а потім - гострі речі».

Як відомо, спочатку компанія Spyderco займалася саме виробництвом точильних пристосувань. Так, маючи великий досвід в цьому напрямку, продукція компанії високоякісна, надійна і користується великою популярністю серед власників ножів навіть інших брендів.

Зараз основне місце в лінійці точильних каменів, вироблених Spyderco, займають керамічні камені, зроблені з синтетичного сапфіра. Вірніше, вони складаються з мікрогранул окису алюмінію, розміром 15-25 мікрон. Твердість цього матеріалу поступається лише алмазу. За шкалою Мооса твердість тальку = 1, загартованої сталі = 7, точильний камінь Спайдерко = 9, алмаз = 10.

Камені Спайдерко бувають білого і коричневого кольору. Коричневі камені більш «грубі» і мають структуру «відкритих осередків». Тому вони з плином часу можуть забиватися найдрібнішими частинками металу. Білі камені мають закриту структуру і не мають обмеження по терміну служби. Використовуються для професійного тонкого «доведення» ріжучої кромки.

Для заточки ножів використання води або машинного масла не потрібно. Всі камені можна (і потрібно) після роботи промити водою з миючим засобом для видалення частинок сталі з поверхні каменя і висушити його на повітрі.

Spyderco Gauntlet - це проста у використанні точильна система, яка дозволить навіть починаючому користувачеві заточити ніж всього за кілька хвилин без електрики, масла, води або складних затискачів і пристосувань. Система складається з полімерної бази з протиковзкою основою і інтегрованим захистом для руки. Є два отвори для утримання абразивних стрижнів під ідеальним кутом - 40 градусів (20 градусів на кожну сторону).

У моделі SELECT в комплекті - два дрібнозернистих керамічних стрижня. Точильні стрижні CBN можна докупити окремо.

У моделі PREMIUM - чотири стрижні (два дрібнозернистих керамічних і два абразивних CBN з кубічного нітриду бору).

Увага: стрижні CBN не підходять для клинків з серрейторной заточуванням.

Характеристики Spyderco Gauntlet Select

Виробник Spyderco
Модель Gauntlet Select
Артикул 603F
Тип настільні
Для ножів із звичайним лезом
Матеріал точила кераміка
Колір чорний