Кабель 70mai Hardware Kit UP02

Код товару: 1082458
Немає в наявності
  • Інформація по 70mai Hardware Kit
  • Виробник: 70mai
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Hardware Kit

Опис Кабель 70mai Hardware Kit UP02

Кабель режиму паркування
Кабель для режиму паркування Xiaomi 70Mai Hardware Kit призначений для підключення до відеореєстраторів Xiaomi 70Mai A800 4K Dash Cam і Xiaomi 70Mai Rearview Mirror Dash Cam Wide (Midrive D07), але додатково підходить до всіх сучасних моделей відеореєстраторів 70Mai, що мають режим парковки і вихід для підключення харчування microUSB.

Завдяки 70Mai Hardware Kit захист не зупиняється навіть коли ви залишаєте свій автомобіль. Після парковки автоматично активується паркувальний режим, який захистить автомобіль 24/7. За допомогою вбудованого 3-осьового гравітаційного датчика і підключеного до акумулятора автомобіля кабелю для режиму паркування 70Mai Hardware Kit відеореєстратор зможе виявляти будь-яке зіткнення або сильну вібрацію і відразу ж почати запис, щоб відобразити цінні відео докази. Записані відеоролики будуть доступно в додатку і на карті пам"яті відеореєстратора.

Додатковою особливістю стане наявність вбудованого в блок кабелю 70Mai Hardware Kit запобіжника, який відключить подачу харчування на відеореєстратор, якщо напруга в акумуляторі автомобіля стане нижче 11.4 В або 22.8 В, щоб не розрядити його повністю.