Акустична система Divoom Mocha Red (642523)

Код товару: 1106760
Немає в наявності
  • Інформація по Divoom 642523
  • Виробник: Divoom
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 642523
  • Вага: 1.91 кг.
  • Короткий опис:

    Акустична система Divoom Mocha Red (642523)

Опис Акустична система Divoom Mocha Red (642523)

Особливості:
Загальна вихідна потужність – 40 Вт
Технологія об'ємного звучання DSP
Бездротове з'єднання Bluetooth
Автономність – до 25 годин
Елегантний дизайн
Захисний кейс

Об'ємний звук
Шукаєте якісне джерело звуку, яке можна всюди брати з собою? Divoom Mocha – портативна акустика з чотирма драйверами загальною потужністю 40 Вт. Цього цілком достатньо для невеликої вечірки на природі. З'єднання по Bluetooth дозволяє за лічені секунди почати відтворення з мобільного пристрою. Ємний акумулятор подарує до 25 годин прослуховування музики.

Потужні драйвери
Портативність не привід йти на компроміси в якості звуку. Акустика оснащена чотирма драйверами загальною потужністю 40 Вт. Їх гучності вистачить і у приміщенні, і на відкритому просторі. Наявність двох пасивних випромінювачів розширює частотний діапазон, щоб музика різних стилів звучала на однаково високому рівні.

Технологія DSP
Відчуйте звук, який лунає з усіх боків. Акустика може похизуватися технологією DSP (Digital Soundfield Processing). Вона моделює додаткові віртуальні динаміки, забезпечуючи ефект об'ємного звучання на 360°. При цьому створюється враження, ніби ви знаходитесь в оточенні аудіосистеми 5.1.

Зручне керування
Елементи керування акустикою розташовані у вигляді однієї панелі на верхній частині корпусу. Великі кнопки добре відчутні на дотик, щоб спростити пошук у темряві або під час руху. Вони дозволяють вмикати/вимикати пристрій, регулювати гучність, перемикати музичні треки та керувати з"єднанням по Bluetooth.

Місткий акумулятор
Треками улюблених виконавців можна насолоджуватися хоч цілу добу. Divoom Mocha оснащена акумулятором ємністю 10000 мАг. У поєднанні з енергоощадними внутрішніми компонентами, він забезпечує до 25 годин відтворення музики. Зарядка через USB-кабель дозволяє поповнювати запаси енергії від мережевого адаптера для смартфона, комп'ютера або Power Bank, що зручно вдалині від розеток.

Елегантний дизайн
Зовнішній вигляд акустики підкреслює її основне призначення – бути завжди з вами. Корпус пристрою отримав закруглені кути і виконаний у вигляді валізки з м'якою ручкою. Динаміки на передній панелі приховані під металевою сіткою, яка захищає їх від пошкодження. Також у комплекті є кейс, який виконаний в єдиному стилі з акустикою.

Характеристики Акустична система Divoom Mocha Red (642523)

Тип акустики портативная
Версия Bluetooth Bluetooth 4.2
Время автономной работы до 25 часов
Емкость аккумулятора 10000 мАч
Подсветка без подсветки
Размер 216.5 х 98.5 х 82 мм
Аудио разъем 3.5 мм есть
Формат акустики 2.0
USB для воспроизведения нет
Класс защиты нет
Соотношение сигнал / шум >90 дБ
Количество / диаметр динамиков нет данных
Микрофон нет
Дисплей нет
Разъем зарядки micro-USB
Индикация нет
Мощность 40 Вт
Частотный диапазон 20 - 20 000 Гц
Wi-Fi нет
Кардридер нет
FM-приемник нет
Пульт ДУ нет
Питание аккумулятор + USB
Материал корпуса пластик
Вес нет данных
Цвет Red