Акустична система Edifier S70DB Brown

Код товару: 880824
Немає в наявності
  • Інформація по Edifier S70DB Brown
  • Виробник: Edifier
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: S70DB Brown
  • Вага: 22 кг.
  • Короткий опис:

    провідне, 2.1, Bluetooth, цифровий оптичний, RCA, цифровий коаксіальний, Потужність, Вт - 88, Сабвуфер, Вт - 70, деревина (MDF), пластик

Опис Edifier S70DB Brown

Акустична система Edifier S70DB BrownКласичне для дорогих акустичних систем оформлення Edifier S70DB - чорна тканинна поверхні гриля і складної форми звукова панель з сабвуфером, декоровані під структурний темний горіх.
Саундбар Edifier S70DB ідеально підходить для тих, хто хоче відмінного звуку в невеликому просторі. S70DB підтримує три режими еквалайзера: фільм, музика і новини. Ця система рівня HiFi з вихідною потужністю 158 Вт. Бездротовий сабвуфер додає глибокі низи, які не здатна видавати звукова панель.
Звукова панель і сабвуфер мають два цифрових входу, один з яких є оптичним входом, а другий - коаксіальним. Два інших сполуки є аналоговими входами. Підключайтеся до телевізорів, телевізійним приставок, Blu-ray / DVD-плеєрів, ігрових консолей і іншими джерелами звуку.
Сучасні цифрові технології і витончені дизайнерські рішення все одно відступають на другий план. У акустичної системі головне - випромінювачі! У трехполосной акустиці Edifier S70DB високочастотний діапазон відтворюється твіттером з титановим дифузором. ВЧ-динамік - купольного типу, такі зазвичай використовують в більш дорогих системах.
Завдяки своїй конструкції цей твіттер (ВЧ-динамік) має згладжену діаграму спрямованості звуку в просторі, що забезпечує в підсумку ширшу стереобазу, і дозволяє не прив'язувати слухача до однієї точки. У Edifier S70DB використовується високочастотний титановий випромінювач з 1-дюймовим куполом, c вражаючим звуковим дозволом.

Характеристики Edifier S70DB Brown

Виробник Edifier
Модель S70DB Brown
Артикул S70DB Brown
Тип саундбар
Підключення провідне
Кількість каналів 2.1
Мінімальна частота відтворення 45 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Інтерфейси Bluetooth
Роз'єми цифровий оптичний \n RCA \n цифровий коаксіальний
Тип акустичних колонок фронтальні
Потужність колонок, Вт 88
Потужність сабвуфера, Вт 70
Оснащення регулювання гучності
Живлення мережа
Матеріал корпусу деревина (MDF) \n пластик
Матеріал сабвуфера MDF \n пластик