Акустична система Edifier S760D

Код товару: 631274
Немає в наявності
  • Інформація по Edifier S760D
  • Виробник: Edifier
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: S760D
  • Вага: 38.7 кг.
  • Короткий опис:

    дротове, 5.1, цифровий оптичний, 2 RCA, цифровий коаксіальний, вихід на навушники, 5.1 RCA, Потужність, Вт - 300, Сабвуфер, Вт - 240, деревина (MDF), 30.5 кг

Опис Edifier S760D

Edifier S760D - це втілення найсучасніших hi fi технологій.
Звукова доріжка DVD і BlueRay дисків і звуковий супровід ігор записані в цифровому форматі. При відтворенні з використанням звичайної аналогової акустики неминуче виникають спотворення пов'язані з процесом перетворення з цифрового формату в аналоговий. Звуковий сигнал, поданий по оптичному або коаксіальному кабелю від високоякісної звукової карти, ігрової приставки або медіаплеєра, більше не потребує перетворення в аналоговий формат для посилення. У випадку з S760D, звук покращується цифровими підсилювачами, що дозволяє передати найдрібніші нюанси звучання і забезпечити відтворення саме того звукового образу, який задумав автор. Сумісність з усіма можливими джерелами цифрового звуку забезпечується підтримкою форматів Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS та ін.Edifier S760D втілює собою симбіоз Hi - Fi технологій і практичність мультимедійної акустики. Повністю цифровий підсилювальний тракт, застосування пасивних радіаторів і 10" дюймового басового динаміка в конструкції сабвуфера дозволили добитися звучання Hi - Fi рівня при зручності використання мультимедійних систем. При установці Вам не доведеться погоджувати і настроювати різні компоненти - інженери Edifier вже виконали цю роботу для Вас. Вам залишається тільки підключити систему в мережу і насолоджуватися щонайпотужнішим басом сабвуфера і кристально чистим звучанням сателітів. У відмінності від дешевших аналогів з пластика, сабвуфер і сателіти S760D виконаний з товстого МДФ. Це дозволяє запобігти паразитним резонансам на високій гучності звучання.
Дротяний пульт дистанційного керування з дисплеєм, дозволяє здійснювати повний контроль роботи системи, вибір входу, рівень гучності, рівень низьких і високих частот, гучність каналів навколишнього звуку.Дротяний пульт дистанційного керування з дисплеєм, дозволяє здійснювати повний контроль роботи системи, вибір входу, рівень гучності, рівень низьких і високих частот, гучність каналів навколишнього звуку.
Цифровий звуковий процесор DSP і система управління динамічним діапазоном DRC запобігає перевищення рівня спотворень навіть при найвищих рівнях гучності.Особливо варто відмітити універсальність застосування акустики S760D. У відмінності від класичних домашніх кінотеатрів, Edifier S760D можна підключити не лише до BlueRay плеєру, але і до п'яти інших джерел звуку одночасно, без перемикання кабелів. Перемикання між джерелами звуку здійснюється з дистанційного пульта управління. Три цифрові оптичні входи, один коаксіальний, два аналогових стерео входу і аналоговий 5.1 вхід роблять систему воістину унікальною по широті застосування. Ця модель забезпечить найвищу якість звучання при використанні як домашній кінотеатр, високоякісної акустики для озвучування ігор і просто для прослуховування коханої музики.

Характеристики Edifier S760D

Колір чорний
Також шукають потужні
Тип колонки для домашнього кінотеатру
Підключення дротове
Установка полична
Кількість каналів 5.1
Кількість полос 3
Мінімальна частота відтворення 35 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Роз'єми цифровий оптичний
Тип акустичних колонок об'ємного звучання
Потужність колонок, Вт 300
Потужність сабвуфера, Вт 240
Оснащення провідний пульт ДУ
Живлення мережа
Матеріал корпусу деревина (MDF)
Матеріал сабвуфера MDF
Вага 30.5 кг