Акустична система Edifier S880DB White

Код товару: 869482
Немає в наявності
  • Інформація по Edifier S880DB
  • Виробник: Edifier
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: S880DB
  • Вага: 20 кг.
  • Короткий опис:

    Акустическая система Edifier S880DB White

Опис Акустична система Edifier S880DB White

Сучасні цифрові технології і витончені дизайнерські рішення все одно відступають на другий план. У акустичної системі головне - випромінювачі! У двосмугової акустиці Edifier S880DB високочастотний діапазон відтворюється твіттером з титановим дифузором. ВЧ-динамік - купольного типу, такі зазвичай використовують в більш дорогих системах. Завдяки своїй конструкції цей твіттер (ВЧ-динамік) має згладжену діаграму спрямованості звуку в просторі, що забезпечує в підсумку ширшу стереобазу, і дозволяє не прив"язувати слухача до однієї точки (тобто можна досить вільно розміщувати сателіти в кімнаті, а ще дивитися кіно або слухати музику «великою компанією» так, щоб кожен чув звук без спотворень). У Edifier S880DB використовується високочастотний титановий випромінювач з 1-дюймовим куполом, c вражаючою звуковою роздільною здатністю.
Алюмінієвий НЧ-динамік має досить великий гофр, що наводить на думку про високу амплітуду коливання і, відповідно, досить низькій можливій частоті відтворення. Edifier Tech, на відміну від багатьох виробників акустичних систем, самостійно розробляє і виробляє все динаміки. На створення вуфера від S880DB пішли десятки годин роботи аналітичного діагностичного комплексу вимірювань акустичних резонансів - KLIPPEL, про що і свідчить виданий компанією сертифікат.
"Скандинавський" дизайн на контрасті матовій, молочно-білій, фронтальній поверхні, складної форми бічні поверхні візуально розсічені трьома горизонтальними лініями, чорні дифузори динаміків зі сталевими "кулями" створюють вишукано простий образ, що притягує погляд.
За класичною формулою 2.0 ховається безперервний пошук ідеального балансу акустичних характеристик корпусу, перевірених десятиліттями аудіо рішень і суперсучасних технологій обробки звуку - все, що б Ви змогли почути студійну задумку виконавця і роботу звукорежисера.
Hi-Res Audio дозволяє насолоджуватися музикою якості компакт-диска.
aptX + Bluetooth 4.1. За бездротовий блок комунікації відповідає багатофункціональний процесор CSR8645 компанії Qualcomm, що забезпечує відмінне, високопродуктивне з"єднання ваших пристроїв і Edifier S880DB.

Характеристики Акустична система Edifier S880DB White

Формат акустики 2.0
Тип стационарные
Количество полос 2
Мощность 88 Вт
Мощность сабвуфера -
Мощность сателлитов 2 х 12 Вт, 2 х 32 Вт
Частотный диапазон 60 – 20 000 Гц
Частотный диапазон сабвуфера -
Соотношение сигнал/шум >85 дБ
USB есть
Ethernet нет
Wi-Fi нет
Bluetooth есть
FM-приемник нет
Пульт ДУ есть
Питание от сети
Время работы -
Материал корпуса МДФ
Материал корпуса сабвуфера -
Материал корпуса сателлитов -
Диаметр динамиков -
Диаметр динамиков сабвуфера -
Диаметр динамиков сателлитов 94 мм, 19 мм
Вес 7.5 кг
Цвет белый
Аудио 2 x RCA, оптический
Кардридер нет
Габариты -
Габариты сабвуфера -
Габариты сателлитов 230 х 168 х 138 мм