Акустична система F&D A-111X black

Код товару: 900795
Під замовлення
2611 Грн
  • Інформація по F&D A-111X black
  • Виробник: F&D
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: A-111X black
  • Вага: 3 кг.
  • Короткий опис:

    бездротове, 2.1, Bluetooth, mini Jack 3.5 mm, 2 RCA, Потужність, Вт - 22, Сабвуфер, Вт - 13, пластик, 2.7 кг, комп'ютерні колонки, блутуз колонки, колонки для комп'ютера

Опис F&D A-111X black

Акустична система F & D A-111X black

Мультимедійна акустика з чистим і насиченим звучанням. Сабвуфер і сателіти обладнані 4 дюймовими, повно розмірним динаміками. Акустична система легко підключається до телевізора, ПК або телефону. USB порт з підтримкою MP3 / WMA форматів. Bluetooth версії 4.0 забезпечить стабільне з'єднання і дальність прийому до 15 м. Дизайн, якість матеріалів і сучасні технології роблять F & D A111Х справжнім фаворитом.

Переваги: ​​версія Bluetooth 4.0. USB порт з підтримкою MP3 / WMA форматів. FM-радіо з пам'яттю до 100 станцій. Регулятори гучністю і тембру зручно розташовуються на бічній панелі сабвуфера.

Компанія F & D була відома українському споживачеві до листопада 2004 як продукція марки SVEN. Саме з цього часу (грудень 2004) F & D стала мати безпосередній вихід до споживача, припинивши взаємодію зі SVEN-Україна. Компанія самостійно представила свою відому і популярну продукцію, а також нові лінійки продуктів, розроблені нею.

Акустика F & D користується заслуженою популярністю і довірою споживачів в 80 країнах світу, і має реєстрацію в 40. Компанія володіє сильним відділом розробок з передовим обладнанням і талановитим персоналом, що дозволяє розробляти і тестувати нові продукти, писати програмне забезпечення і т. Д.

На заводі встановлено власне устаткування для виробництва динаміків, виливки пластикових елементів, складання електронних компонентів. Продукція компанії ділиться на 3 основних напрямки: активні акустичні системи, портативні мультимедійні комплекти і дрібну побутову техніку з більш 200 варіантами модифікацій.

Характеристики F&D A-111X black

Кількість полос 2
Мінімальний вхідний опір 4 Ом
Максимальний вхідний опір 12 Ом
Чутливість 65 дБ
Тип колонки для комп'ютера
Також шукають із сабвуфером
Мінімальна частота відтворення 340 Гц
Також комп'ютерні колонки
Підключення бездротове
Установка полична
Кількість каналів 2.1
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Інтерфейси Bluetooth
Роз'єми mini Jack 3.5 mm
Тип акустичних колонок фронтальні
Потужність колонок, Вт 22
Потужність сабвуфера, Вт 13
Живлення мережа
Матеріал корпусу пластик
Матеріал сабвуфера MDF
Вага 2.7 кг
Колір чорний