Акустична система JBL Bar 5.1 Surround with Amazon Alexa (JBLBAR51IMMRMBLKEP)

Код товару: 1236048
Немає в наявності
  • Інформація по JBL JBLBAR51IMMRMBLKEP
  • Виробник: JBL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Bar 5.1 Surround with Amazon Alexa
  • Код виробника: JBLBAR51IMMRMBLKEP
  • Вага: 17 кг.
  • Габарити: 111x48x39 см.
  • Короткий опис:

    бездротове, 5.1, Bluetooth, USB, Wi-Fi, Airplay 2, Ethernet, Потужність, Вт - 50, Сабвуфер, Вт - 300 Вт, пластик, саундбар, блутуз колонки

Опис JBL Bar 5.1 Surround with Amazon Alexa

Чудова звукова панель JBL Bar 5.1 Surround подарує вам неперевершені почуття від домашнього кінотеатру. За допомогою 550 ват потужності та сабвуфера на 250 мм (10 дюймів) ви вдихнете життя у все, що дивитеся та слухаєте: ви зможете відчути пульсуючі низькі частоти фільму-екшену, напругу трилера або красу документального фільму про дику природу. Вбудовані технології Amazon Alexa, Chromecast і Airplay 2 дають можливість виконувати потокову передачу веб-вмісту та керувати ним, а використання технології Bluetooth гарантує, що музика, що передається, буде відмінно звучати. Технологія JBL MultiBeam створює чудове звучання. Компанія JBL постачала обладнання та кінотеатри світу протягом понад 75 років. Тепер ви можете забрати цю міць у будинок.

Могутнє звучання

Технологія JBL MultiBeam створює у вашому будинку відчуття повноцінного кінотеатру. Додаткові колонки та дроти не потрібні.

Вся міць до ваших послуг

550 ват вихідної потужності системи дозволяють отримувати небувалі враження від фільмів та музики. Потужний та соковитий звук, який посилить ваше задоволення від перегляду.

Відчуйте баси

Енергійні та чіткі низькі частоти від потужного 250-міліметрового бездротового сабвуфера оживлять бойовики та зроблять звучання будь-якого саундтреку воістину епічним.

Вбудовані технології Amazon Alexa, Chromecast та Airplay 2

Вбудована підтримка WiFi та сумісність із технологіями Amazon Alexa, Chromecast та Airplay 2 означають, що ви можете виконувати потокову передачу свого улюбленого веб-контенту одним торканням екрана та у чудовій якості звучання.

Підтримка формату HDMI 4K

Кращий дозвіл для відео - 4K - заслуговує на кращий звук. Ваш телевізор та звукова панель JBL Bar 5.1 Surround – це справжня солодка парочка!

Потокова передача

Чи не в настрої дивитися кіно? Без проблем. З JBL Bar Bar 5.1 Surround ви також можете отримувати задоволення від бездротової потокової передачі музики через Bluetooth з мобільного телефону або планшета.

Характеристики JBL Bar 5.1 Surround with Amazon Alexa

Колір чорний
Тип саундбар
Підключення бездротове
Установка напольна
Кількість каналів 5.1
Мінімальна частота відтворення 40 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Роз'єми Ethernet
Інтерфейси Wi-Fi
Тип акустичних колонок об'ємного звучання
Потужність колонок, Вт 50
Потужність сабвуфера, Вт 300 Вт
Оснащення підтримка Chromecast
Матеріал корпусу пластик
Також шукають потужні
Також саундбар