Акустична система JBL Boombox 2 Squad (JBLBOOMBOX2SQUADEU)

Код товару: 1048012
Немає в наявності
  • Інформація по JBL JBLBOOMBOX2SQUADEU
  • Виробник: JBL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Boombox 2 Squad
  • Код виробника: JBLBOOMBOX2SQUADEU
  • Вага: 2.2 кг.
  • Габарити: 25x33x56 см.
  • Короткий опис:

    бездротове, 2.0, mini Jack 3.5 mm, Потужність, Вт - 60, метал, полікарбонат, 5.91 кг

Опис JBL Boombox 2 Squad

Потужний звук. Весь день безперервно
Розкачай свою вечірку на повну з найкрутішою портативною акустикою JBL Boombox 2. Це друге покоління однієї з найкращих Bluetooth-колонок, створеної для тих, хто обожнює музику та веселощі. Нова JBL Boombox 2 – це потужний бас, сміливий дизайн та 24 години автономної роботи. А ще водонепроникна конструкція та підтримка функції PartyBoost, що дозволяє поєднувати цю акустику з іншими сумісними динаміками JBL. Boombox 2 змусить твоїх друзів танцювати, а суперємний акумулятор із функцією павербанку поділиться енергією з іншими девайсами. Тому твоя мега-вечірка легко може продовжитися від заходу сонця до світанку. І навіть довше.

Найгучніший бумбокс JBL у світі
Хочеш почути щось неймовірне? Включай Boombox 2 і зроби голосніше. А тепер ще голосніше. Адже ця потужна портативна акустика від JBL не тільки може похвалитися наявністю фірмового звучання JBL Signature Pro, але й видає сильний, глибокий, чіткий звук навіть на максимальних налаштуваннях.

"Забійний" бас
Щоби влаштувати танцювальну вечірку тобі не обов'язково їхати до клубу. Достатньо врубати JBL Boombox 2 і перетворити в танцпол будь-який навколишній простір. Баси, які видає ця портативна колонка, настільки сильні, що їх реально можна відчути.

Вечірка, яка ніколи не закінчиться
JBL Boombox 2 має не тільки потужний звук, але й неймовірно ємний акумулятор, який забезпечує їй близько 24 годин автономної роботи. З таким запасом ти можеш веселитись весь день і всю ніч.

Культовий дизайн
Смілива. Потужна. Велика. Саме так можна описати зовнішність JBL Boombox 2. Ця акустика зі своїм культовим дизайном від JBL, масивною рукояткою та стильними бічними рамами незмінно привертатиме загальну увагу. Хоч би де ти знаходився.

Більше музики. Більше задоволення
Функція PartyBoost дозволяє об'єднати кілька сумісних колонок JBL, щоб перетворити звичайну вечірку на щось незабутнє.

Не боїться намокнути
Вечірка біля басейну? Чудово. Дощ, що раптово почався? Не страшно. Паті на пляжі? Те що треба. JBL Boombox 2 із захистом від води рівня IPX7 відмінно підійде для будь-яких розваг на відкритому повітрі.

Вбудований Powerbank
Не став вечірку на паузу, навіть якщо сів твій смартфон. Вбудований Powerbank дозволяє заряджати гаджети від акумулятора колонки, не припиняючи відтворення треків ні на хвилину.

Характеристики JBL Boombox 2 Squad

Основні
Вид Портативна акустична система
Потужність 40 Вт x2 RMS (AC mode) 2x30W RMS (battery mode)
Можливості
Додатково Зарядка пристроїв, що підключаються
Бездротові комунікації Bluetooth 5.1 ( A2DP 1.3, AVRCP 1.6)
Інтерфейси
Входи AUX (3.5 мм)
Живлення
Живлення від акумулятора ✔ 10,000 (мАч)
Час автономної роботи 24
Час зарядки акумулятора 6.5 години
Фізичні
Розміри ( ВхШхГ ) 485 x 201 x 257
Вага 5.9 г
Колір камуфляж