Акустична система JBL Go 3 White (JBLGO3WHT)

Код товару: 1096595
Є в наявності
1560 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 1560грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по JBL JBLGO3WHT
  • Виробник: JBL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Go 3 White
  • Код виробника: JBLGO3WHT
  • Вага: 0.303 кг.
  • Габарити: 13x9x5 см.
  • Короткий опис:

    бездротове, 1.0, Bluetooth, USB-C, Потужність, Вт - 4, пластик, блутуз колонки

Опис JBL Go 3 White

Стильна JBL Go 3 подарує вам багате звучання JBL. Новий привабливий і сміливий дизайн, різноколірна тканина і виразні деталі - цей аксесуар неможливо не узяти в наступну поїздку. C JBL Pro ваші мелодії зазвучать по-новому. Завдяки захисту класу IP67 від води і пилу ви зможете насолоджуватися музикою навіть під дощем, а вбудована ручка дозволить прикріпити колонку куди завгодно. Go 3 пропонується в абсолютно нових відтінках і колірних поєднаннях, характерних для сучасної вуличної моди. JBL Go 3 виглядає так само яскраво, як звучить.

Насолоджуйтеся кожною нотою.
Здивування змінюється захопленням, а слідом і повагою, після включення акустичної системи JBL GO 3. Фірмовий звук JBL Pro буде чітко помітний навіть на великій відстані і кожен власник цієї прекрасної колонки зможе насолоджуватися ним в самих різних умовах експлуатації. На відкритому повітрі, в спортзалі, офісі або інших приміщеннях цей пристрій буде актуально і чудово звучати завжди.

JBL Go 3 - ваш супутник усюди.
Прекрасно продуманий дизайн колонки JBL Go 3 гарантує їй простоту транспортування. Мала вага, прекрасна ергономіка, різноманітні можливості фіксації та нековзкі матеріали буквально кажуть вам - завжди брати цю акустичну систему з собою. Вона зможе бути вірним супутником у літні місяці, поки ви приймаєте сонячні ванни або активно проводите час біля води. І настільки ж затребувана ця колонка буде в холодну пору року, розташовуючись у рюкзаку або сумці чи будучи причепленою до велосипеда, мопеда або інших видів транспорту.

Надійний захист внутрішніх компонентів.
Перебувати завжди поруч - означає зіткнутися з різними небезпечними для сучасної електроніки життєвими ситуаціями. Ці загрози передбачені інженерами JBL Go 3, і вона забезпечується міцним і вологозахищеним корпусом. Клас захисту в IP67 допомагає простіше ставитися до будь-якого роду бризок, пролитої склянки води на акустику, піску або інших видів пилу. Прогумований і герметичний корпус також чудово витримує удари, даючи змогу колонці легше переносити падіння на підлогу або інші тверді поверхні.

З'єднання по Bluetooth у JBL Go 3.
Акустична система JBL Go 3 забезпечується сучасним модулем Bluetooth 5.1 і завдяки йому вона може створювати надійне підключення до безлічі джерел. Цей спосіб з'єднання завжди буде затребуваним і максимально зручним - адже ви завжди зможете вільно переміщатися зі своїм смартфоном, смарт-годинником або іншим пристроєм, що транслює звук, в радіусі 10 метрів від колонки.

Тривалість роботи до 5 годин без підзарядки.
Літієвий вбудований акумулятор в JBL Go 3 стане відмінним рішенням для експлуатації акустичної системи за межами приміщення. Його заряду виявиться достатньо для 5 годин програвання музики, а за необхідності, підзарядка буде можлива за допомогою популярного інтерфейсу USB Type-C. Вона може легко підживлюватися енергією від ноутбука, Power Bank, будь-якого зарядного пристрою або автомобільного адаптера, що полегшує пошук джерела енергії для колонки.

Текстурована поверхня.
Покриття всього корпусу JBL Go 3 варте окремої згадки і завдяки використанню суперміцного матеріалу вдалося досягти найкращих результатів по довговічності приладу. Зберігаючи свій первозданний вигляд довгий час, навіть при активному використанні, покриття акустичної системи здатне також забезпечувати надійний контакт з рукою, в якій ви його можете переносити.

Вбудовані клавіші управління в JBL Go 3.
Поставити трек на паузу, збільшити або зменшити гучність відтворення, відновити програвання музики та багато іншого ви зможете, не торкаючись смартфона. Це можливо завдяки вбудованим в корпус клавішам, які будуть тактильно помітні і дуже прості в експлуатації. За допомогою м'якого колечка, зробленого зі шнурка з силіконовою насадкою, акустичну систему можна просто одягнути на палець або пристебнути до якоїсь сумки або рюкзака.

Характеристики JBL Go 3 White

Тип портативні колонки
Підключення бездротове
Установка полична
Кількість каналів 1.0
Кількість полос 1
Мінімальний вхідний опір 4 Ом
Максимальний вхідний опір 12 Ом
Мінімальна частота відтворення 100 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Роз'єми USB-C
Чутливість 60 дБ
Тип акустичних колонок об'ємного звучання
Потужність колонок, Вт 4
Оснащення бризкозахищеність
Час роботи від акумулятора, ч. 5
Матеріал корпусу пластик
Також блутуз колонки
Інтерфейси Bluetooth
Живлення акумулятор
Колір білий