Акустична система JBL Link Bar Gray (JBLLINKBARGRYEU)

Код товару: 1009200
Немає в наявності
  • Інформація по JBL JBLLINKBARGRYEU
  • Виробник: JBL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Link Bar Gray
  • Код виробника: JBLLINKBARGRYEU
  • Вага: 6 кг.
  • Габарити: 112x18x17 см.
  • Короткий опис:

    дротове, бездротове, 2.0, Bluetooth, HDMI, mini Jack 3.5 mm, Потужність, Вт - 100, пластик, саундбар, блутуз колонки

Опис JBL Link Bar Gray

Link Bar - це сучасна звукова панель, яка перетворює будь-який телевізор на більш розумний і радує легендарним звучанням JBL. Завдяки вбудованому Android TV та підтримки голосового помічника Google Assistant, вам досить сказати «Окей, Google», щоб швидко знайти потрібний фільм, перевірити рахунок в матчі улюбленої спортивної команди або керувати пристроями системи «розумний дім». І все це, не встаючи з дивана і не відволікаючись від того, що ви дивитеся. А підтримка формату 4K UHD дозволяє поєднувати чудовий звук з високою якістю зображення.

Легендарний звук JBL в зручному форматі звукової панелі

Акустика Link використовує досвід JBL в області звукових рішень, щоб отримати точно налаштовану аудіосистему, яка забезпечує захоплююче звучання з кришталево чистими високими частотами, збалансованим середнім діапазоном і багатими басами. Примусьте свій телевізор звучати ще краще!

Цілий світ розваг з Android TV

Вбудований Chromecast і Android TV відкривають вам простий доступ до відео- або аудіоконтенту з мережі і ваших акаунтів Google Play або YouTube. А також зручний перегляд і пошук шоу, серіалів, доступ до численних цікавим додатків і багато іншого.

Корисний голосовий помічник Google Assistant

Хочете швидко знайти новітній блокбастер, дізнатися свіжі новини або приглушити світло в кімнаті? З голосовим помічником Google Assistant, інтегрованим в акустику Link Bar, це буде простіше простого. Просто скажіть «Окей, Google» і назвіть асистентові, що ви шукаєте або віддайте команду. Тримайте все під контролем, не встаючи з місця.

Просте підключення і підтримка 4K відео

Маючи 3 HDMI входу і 1 вихід HDMI (TV ARC), панель JBL Link Bar стає частиною цього розважального центру. Вона підключається до телевізора за допомогою одного кабелю, дозволяючи насолоджуватися відео або іграми в ультрависокому дозволі 4K разом з приголомшливим звуком.

Вбудований Chromecast

Транслюйте улюблену музику, радіо або підкасти зі свого смартфона або планшета на акустику. Або слухайте свої обрані плейлисти з Google Play завдяки вбудованому цифровому медіаплєєру Chromecast.

Бездротова передача по Bluetooth

Bluetooth 4.2 дозволить легко, просто і без всяких проводів передавати високоякісний звук і відео з мобільних пристроїв прямо на звукову панель.

Характеристики JBL Link Bar Gray

Тип саундбар
Також саундбар
Також шукають потужні
Підключення дротове
Кількість каналів 2.0
Мінімальна частота відтворення 75 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Інтерфейси HDMI
Роз'єми mini Jack 3.5 mm
Потужність колонок, Вт 100
Оснащення Google Assistant
Живлення мережа
Матеріал корпусу пластик
Колір чорний